ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ της 24.06.2016



Σήμερα συνήλθε το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ και κατά πλειοψηφία αποφάσισε τα εξής:

1) Στηρίζουμε την επιστολή των Γιατρών των ΚΥ που λάβαμε με θέμα τις αυθαίρετες περικοπές των εφημεριών και καταγγέλλουμε την στάση της διοίκησης της 5ης ΥΠΕ που ενώ περικόπτει αυθαίρετα την αμοιβή των δεδουλευμένων εφημεριών των συναδέλφων..........αποστέλλει με περισσή αυταρχικότητα εντολές για υποχρεωτική εφημέρευση συναδέλφων από τα ΚΥ στο Γ.Ν.Χαλκίδας. 
Η ΕΙΝΝΕΥΒ έχει καταδικάσει επανειλημμένα την τακτική αυτή των ΥΠΕ ανά την επικράτεια και δεσμεύεται να θέσει το θέμα στο Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ.

2) Καταδικάζουμε την στάση των διοργανωτών της Θερινής Ογκολογικής Συνάντησης που έγινε και με την στήριξη του ΙΣΕΥΒ ,διότι δεν επέτρεψαν στον εκπρόσωπο των Νοσοκομειακών Ιατρών της Εύβοιας και μέλος του ΔΣ του Γ.Ν.Χαλκίδας, να χαιρετίσει την διοργάνωση ,καθ΄ότι οι κύριοι διοργανωτές ήταν Νοσοκομειακοί Ιατροί από το Νοσοκομείο των Αγ.Αναργύρων.
Αυτό αποτελεί αντιδεοντολογική και ελιτίστικη συμπεριφορά εκ μέρους των διοργανωτών και η ΕΙΝΝΕΥΒ θα απαιτήσει από τον ΙΣΕΥΒ να λάβει θέση.

3) Χαιρετίζουμε την έλευση του νέου Διοικητού του Γ.Ν. Χαλκίδας κου Τζαφέρου και ελπίζουμε σε μία γόνιμη συνεργασία στο πλαίσιο της προσπάθειας που πάγια κάνει η ΕΙΝΝΕΥΒ για την αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ                                   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ