Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ EVIA TOP THN 24.01.2014





Σχετικά με τα όσα ανυπόστατα φέρεται να αναφέρει η κα Γυφτονικολού που δημοσιεύτηκαν στο EVIA TOP την 24.01.2014(http://eviatop.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1083.html), έχω να επισημάνω τα παρακάτω.

Η υποψηφιότητά μου ως εκπροσώπου των Ιατρών στο ΔΣ του Γ.Ν.Χαλκίδας-Κύμης-Καρύστου είναι πανευβοϊκή αιρετή εκλογή και υπόκειται στους νόμους που ορίζουν την συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία  (ΔΥ ιδ/οικ 35509 ΦΕΚ 421/27.03.2007) και η οποία δεν απαγορεύει την οποιαδήποτε εκδήλωση στήριξης ενός συνδικαλιστικού οργάνου υπέρ κάποιου υποψηφίου για την συγκεκριμένη εκλογική καμπάνια, πόσον μάλλον της ΕΙΝΝΕΥΒ ,που είναι και καθ΄ ύλην αλλά και κατ΄ αντικείμενο ενδιαφερόμενο συλλογικό όργανο.

Μέσα στα πλαίσια της διαδικασίας αυτής είναι αναφαίρετο δικαίωμα ενός συνδικαλιστικού σωματείου όπως είναι η ΕΙΝΝΕΥΒ ,που εκπροσωπεί τους Νοσοκομειακούς Ιατρούς της Εύβοιας να εκφράσει την στήριξή της σε όποιον υποψήφιο πιστεύει ότι μπορεί να τους εκπροσωπήσει καλύτερα .
Πολλώ δε μάλλον όταν ο συγκεκριμένος υποψήφιος είναι ο εκλεγμένος πρόεδρος του ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ που έχει αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του, και δρά συλλογικά για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Νοσοκομειακών ιατρών της Εύβοιας.
 
Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από σχετική συζήτηση με συναδέλφους και επικυρώθηκε με ανάλογη απόφαση του ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ.(http://einnev.blogspot.gr/2014/01/16-2014.html)

Η κα Γυφτονικολού εκφράζει προσωπικές της απόψεις οι οποίες με θίγουν κατάφωρα ως άνθρωπο, ως επιστήμονα και ως προσωπικότητα. Η επίθεση που εξαπολύει δημόσια κατά του προσώπου μου, μέσω του σχετικού δημοσιεύματος είναι καθ΄όλα παράνομη ,προσβλητική ,δόλια και προσχηματική και ως εκ τούτου επιφυλάσσομαι να ενεργήσω καθετί νόμιμο ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής και δικαστηρίου για την διαφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μου.-

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου