ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



Η ΕΙΝΝΕΥΒ καταγγέλλει δημόσια στον Ιατρικό κόσμο και τον Λαό της Εύβοιας την ηγεσία και την διοίκηση της 5ης ΥΠΕ, που με ευθύνη της, οι συνάδελφοι Ιατροί των Κ.Υ.και των Π.Ι. της υγειονομικής μας περιφέρειας παραμένουν απλήρωτοι από εφημερίες από την 01.01.2015.

Επισημαίνουμε ότι αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγή η λειτουργία των υπηρεσιών μισθοδοσίας και διοικητικής μέριμνας της 5ης ΥΠΕ καθότι το πρόβλημα με την μέριμνα και τις προμήθειες υλικών για τα ΚΥ του Νομού μας , έχει μετατεθεί εν πολλοίς αυθαίρετα , στην δικαιοδοσία του Νοσοκομείου Χαλκίδας πράγμα που δεν προβλέπεται από την νομοθεσία του ΠΕΔΥ.Σημειωτέον ότι οι υπόλοιπες ΥΠΕ έχουν πληρώσει εφημερίες τους συναδέλφους ή έχουν καταβάλει τμήμα των χρεωστουμένων.

Απαιτούμε την άμεση αποπληρωμή των εφημεριών των συναδέλφων , και δηλώνουμε ότι θα προχωρήσουμε σε δυναμικές κινητοποιήσεις. Η παρατεινόμενη απληρωσιά των συναδέλφων αποτελεί κριτήριο ψήφου εν όψιν της εκλογικής αναμέτρησης του Σεπτεμβρίου, οπότε καλούμε τους συναδέλφους και τον Λαό της Εύβοιας να βγάλουν τα συμπεράσματά τους.


ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου