ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Πέμπτη 11 Απριλίου 2013

Τα περιττώματα του Λοβέρδου............

Ανάμεσα στα περιττώματα που άφησε ο Α. Λοβέρδος εγκαταλείποντας το υπουργείο Υγείας συγκαταλέγεται κι ο θεσμός του εσωτερικού ελεγκτή στα Νοσοκομεία, τον οποίο εισήγαγε με το νόμο 4025/11 (κλικ εδώ, άρθρο 25).
Οι μυστήριοι αυτοί τύποι που αποκαλούνται "εσωτερικοί ελεγκτές" είναι ιδιώτες αμφιβόλου κύρους και γνώσεων και προσλαμβάνονται από τα Νοσοκομεία έναντι αδρής αμοιβής με σκοπό να ασκούν εποπτικό ρόλο σε θέματα οικονομικά και διοικητικά. Περιττό να πούμε πως για τον ίδιο σκοπό προσλαμβάνονται ο Διοικητής και ο υποδιοικητής του Νοσοκομείου!  
Τις τελευταίες μέρες οι τύποι αυτοί αποθρασύνθηκαν, προφανώς με άνωθεν εντολή.
Υπερβαίνοντας τις αρμοδιότητές τους στήνονται αχάραγα στην πύλη των Νοσοκομείων για να ελέγξουν την προσέλευση του προσωπικού, χαρακτηρίζοντας «κοπανατζή» όποιον αργήσει τρία λεπτά, απειλώντας με διενέργεια ΕΔΕ και αυτοδίκαιες αργίες.
Αν τους αφήσουμε να δείτε που θα μπουν και στα χειρουργεία να υποδεικνύουν τη φτηνότερη τεχνική επέμβασης και να απειλούν γιατρούς για κατασπατάληση υλικού.
Αν τους αφήσουμε να είμαστε βέβαιοι πως θα υλοποιήσουν τις απειλές τους και θα δούμε εκατοντάδες εργαζόμενους και γιατρούς Νοσοκομείων να φιγουράρουν ως «κοπανατζήδες» στις λίστες Μανιτάκη.
Έπρεπε να το κάνουμε χτες, ας το κάνουμε όμως σήμερα:
Να τους πετάξουμε κλοτσηδόν από τα Νοσοκομεία!

πηγή ygeianet



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου