ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ






Η κατάσταση των ΚΥ της Εύβοιας λόγω της υπολειτουργίας της 5ης ΔΥΠΕ στον τομέα των προμηθειών αναλώσιμου υλικού και καυσίμων έχει στεγνώσει τα ΚΥ της Εύβοιας από αναλώσιμο υλικό και από καύσιμα για την κίνηση των ασθενοφόρων.
Σημειώνουμε ότι η υποδομή της 5ης ΔΥΠΕ είναι ακόμη ανέτοιμη για να ανταποκριθεί στην νέα κατάσταση που προβλέπει την ένταξη όλων των λειτουργιών των ΚΥ (προμήθειες, μισθοδοσία κλπ),ενώ ο νόμος προέβλεπε από το καλοκαίρι του ΄14 την μεταβατική κατάσταση έτσι ώστε από 01.01.2015 να είναι έτοιμες οι υπηρεσίες της ΔΥΠΕ να υποδεχτούν το βάρος της λειτουργίας των ΚΥ της περιφέρειας.
Θέτουμε τους υπευθύνους της 5ης ΔΥΠΕ προ των ευθυνών τους και καλούμε την νέα ηγεσία του Υπ.Υγείας να λάβει άμεσα τα απαραίτητα μέτρα για να μην υπάρξει επίπτωση στην Δημόσια Υγεία.
Η ΕΙΝΝΕΥΒ ενημέρωσε την ΟΕΝΓΕ και τον πρόεδρό της κο Βαρνάβα για το επείγον του θέματος και θα σταλεί στον αναπληρωτή υπ. Υγείας και συνάδελφο κο Ξάνθο (πρώην Πρόεδρο της Ένωσης Νοσ/κων Ιατρών Ρεθύμνης) ανάλογο υπόμνημα και έκθεση του Δ/ντού του ΚΥ Ιστιαίας κου Δαύρη.

Για την ΕΙΝΝΕΥΒ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                     Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ                                      ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου