ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΣΤΟ ΓΕΝ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΟΕΝΓΕ



ΟΕΝΓΕ Υπάρχει;

Συνάδελφοι ,συναδέλφισσες,

Μετά τις πρόσφατες εκλογές στην ΟΕΝΓΕ είχαμε μία αναμενόμενη ανατροπή των συσχετισμών στην εκπροσώπηση των παρατάξεων και μία ήττα της κυβερνητικής παράταξης αλλά και των δυνάμεων που πρόσκεινται στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.
Πρώτη δύναμη αναδείχτηκε η ΔΗΠΑΚ και δεύτερη το Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή που έχουν πέλον και την πλειοψηφία των μελών στο νέο Γενικό Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ .Λίγο πολύ όλα αυτά είναι γνωστά για τους "παροικούντες την Ιερουσαλήμ" αλλά και στο συνδικαλιστικό γίγνεσθαι.


Από τότε που συγκλήθηκε όμως για πρώτη φορά σε σώμα το νέο Γεν. Συμβούλιο της ΟΕΝΓΕ ίσως και λίγο πιό πριν , άρχισαν τα παρατράγουδα ......με κάποιους να πανηγυρίζουν για την μεγάλη ανατροπή των συσχετισμών και άλλους να απαντάνε με υποδείξεις περί σεβασμού αποφάσεων του συνεδρίου λες και όλο το σώμα των Νοσοκομειακών Ιατρών ........κρέμεται από τις αποφάσεις του συνεδρίου ή έχει κατακλυστεί από επαναστατική παλιγγενεσία.


Ούτε το ένα συμβαίνει αλλά ούτε και το άλλο, αλλά καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή μεγάλων ανατροπών "επί τα χείρω" αγαπητοί συνάδελφοι, καλό θα ήταν,οι παρατάξεις που καθυστερούν την ανάδειξη της Εκτελεστικής Γραμματείας να συνετιστούν και να αποδεχτούν το μαύρισμα που δέχτηκαν από τους συνέδρους, αλλά και οι παρατάξεις των υπερεπαναστατών που ήταν πρώην κολλητοί των ηττημένων (να τα λέμε και αυτά) να χαμηλώσουν την ντουντούκα του επαναστατικού οίστρου και να δουλέψουν για να βρεθεί λύση και να αναδειχτεί ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ανάλογο των δυνάμεων και των απαιτήσεων των καιρών.


Σαν μέλος της νέας εξελεγκτικής επιτροπής δηλώνω ευθαρσώς ότι , σε περίπτωση που τον Ιούνιο με την νέα σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου , δεν γίνει κατορθωτό να εκλεγεί ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ, θα θέσω προ του σώματος την παραίτησή μου,και αυτό όχι γιατί φείδομαι κόπων και βασάνων ,αλλά γιατί τα προβλήματα του κλάδου είναι ογκώδη και φλέγονται και οι ηγεσίες των παρατάξεων , φαίνεται ότι "περί άλλων τυρβάζουν"!!!!!!


Σοβαρευτείτε λοιπόν και στρωθείτε στην δουλειά γιατί τα Νοσοκομεία καταρρέουν το ένα μετά το άλλο και η κατάσταση έχει......ξεπεράσει το απροχώρητο!!!


ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ
ΜΕΛΟΣ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΕΝΓΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου