ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ




Συνάδελφοι ,συναδέλφισσες,

Σήμερα είχαμε κοινή παράσταση του Συλλόγου εργαζομένων και της ΕΙΝΝΕΥΒ στον Διοικητή του Γ.Ν.Χαλκίδας. Από πλευράς ΕΙΝΝΕΥΒ τέθηκαν όλα τα θέματα που αποσχολούν τόσο την καθημερινότητα της άσκησης του λειτουργήματός μας αλλά και μισθολογικά και άλλα πάγια αιτήματα. 

 Με την σειρά αναφέρω αυτά που ο Διοικητής δεσμεύτηκε: 

 1) Εάν ανοίξει ο λογαριασμός στις 13 του μηνός για την εκταμίευση των πιστώσεων των εφημεριών θα έχουμε αποπληρωμή των εφημεριών του Ιουνίου αλλά και του Ιουλίου εάν όλα τα τμήματα έχουν καταθέσει τις υπεύθυνες δηλώσεις που δηλώνουν κάθε μήνα για τα πλαφόν!!! Το θέμα των μικτών εφημεριών έχει λυθεί καθώς πέρασε η τροπολογία και έχει εκδοθεί οδηγία στου επιτρόπους!!! Αν δεν ανοίξει το σύστημα στις 13 τότε θα πληρωθούν στις 25 οι εφημερίες Ιουνίου και Ιουλίου μαζί.!!

 2)Το θέμα του Νέου Νοσοκομείου επισήμως θα έχει ευτυχή κατάληξη και υπολογίζεται να δοθεί η πρώτη Κλινική που θα είναι έτοιμη μέσα στο 2015 και θα είναι η Ψυχιατρική.Οπότε μέσα στο 2016 θα αρχίσουν να μεταφέρονται και οι λοιπές κλινικές και τμήματα. 

 3)Η ανακαίνιση των χώρων του εφημερίου θα αρχίσει μέσα στο επόμενο 6μηνο καθώς αναμένεται να γίνει επιτόπια επίσκεψη του χώρου από επιτροπή της Περιφέρειας που θα χρηματοδοτήσει το έργο.Υπενθυμίζουμε ότι η ΕΙΝΝΕΥΒ διεκδίκησε και πέτυχε την χρηματοδότηση του έργου από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. 

 4)Η Διοίκηση θα προχωρήσει τα θέματα αναβάθμισης και κρίσης των συναδέλφων που εκκρεμούν και θα ορισθούν Διευθυντές Τομεάρχες για να λυθούν οι εκκρεμείς υποθέσεις μέσα στον Σεπτέμβριο.

 5)Η Διοίκηση δεσμεύτηκε στο να στηρίξει και νομικά τους συναδέλφους που τυχόν δεχτούν αναίτια επίθεση στους χώρους άσκησης του λειτουργήματός τους καθώς τα κρούσματα αναίτιων επιθέσεων κατά συναδέλφων πυκνώνουν,καθώς επίσης και θα εντείνει τα μέτρα περιφρούρησης των χώρων των ΤΕΠ. 

 6)Ο χώρος της τραπεζαρίας θα ενισχυθεί με προσωπικό καθώς και γενικά θα ενισχυθεί το προσωπικό της σίτισης καθώς υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα υποστελέχωσης.(Δυστυχώς με επικουρικό προσωπικό και αντιρρησίες συνείδησης). 

 Επίσης στο πλαίσιο της συνεργασίας της ΕΙΝΝΕΥΒ με τον Σύλλογο εργαζομένων και εν όψιν κινητοποιήσεων αποφασίστηκε να γίνει κοινή Γενική Συνέλευση στις 17.09.2013 όπου θα συναποφασίσουμε το πλαίσιο και την μορφή που θα έχουν αυτές. Θα εκδοθεί και η σχετική κοινή ανακοίνωση. 

 ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου