ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΕ ΚΥΜΗ ΚΑΙ ΑΛΙΒΕΡΙ



ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Συνάδελφοι ,συναδέλφισσες,

Μετά την πρόσφατη περιοδεία μου στην Κύμη και στο Αλιβέρι προέκυψαν τα παρακάτω που αποτελούν επιτεύγματα και αποτελέσματα της οργανωμένης δράσης της ΕΙΝΝΕΥΒ σε συνεργασία με τοπικούς μαζικούς φορείς και τοπικά σωματεία.

1ο) Η οργανική δομή του Νοσοκομείου Κύμης διατηρείται ως έχει και σαν αποτέλεσμα αυτού η διατήρηση του ΚΥ Αλιβερίου σαν δομή της ΠΦΥ που αναμένεται να συσταθεί.

2ο) Παραμένει το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου Κύμης πλην όμως σε άμεση συνεργασία που είχαμε την Τρίτη το πρωΐ με τον Δήμαρχο Κύμης απεσπάσθη άμεσα ένας υπάλληλος του Δήμου και αναμένεται άλλος ένας για την ενίσχυση των διοικητικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου.

3ο) Η οργανωμένη λαϊκή κινητοποίηση του καλοκαιριού από τους μαζικούς φορείς της Κύμης ,που η ΕΙΝΝΕΥΒ συμμετείχε και πρωτοστάτησε , απέδωσε καρπούς διότι η πολιτική πίεση που δέχτηκε η ηγεσία του Υπουργείου για να παραμείνει η Νοσοκομειακή δομή της Κύμης ήταν αφόρητες. 
Ετσι προέκυψε και η δέσμευση του υπουργού Γεωργιάδη, και του ΓΓ γραμματέα Καλλίρη παρουσία του υποδιοικητή κου Γουρνή για την παραμονή της παρούσας οργανωτικής δομής για το Νοσοκομείο Κύμης.

4ο) Η απουσία του νέου υποδιοικητού του Νοσ/μείου Κύμης όμως ,αποτελεί ακόμη σκοτεινό σημείο της όλης υπόθεσης και φημολογείται ότι αναμένεται να μην αναλάβει την θέση.......!!

Στο αυριανό ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ θα συζητηθούν όλα τα ανωτέρω και θα ληφθούν περαιτέρω δράσεις και για άλλα ζητήματα όπως οι απλήρωτες πρόσθετες εφημερίες κλπ.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου