ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Σχόλιο για την 5η θέση στις επιδόσεις του Υπουργείου για το Νοσ/μειο Χαλκίδας




Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα και να λέμε στον κόσμο την αλήθεια η 5η καλύτερη επίδοση στις επιδόσεις με τα κριτήρια του υπουργείου Υγείας δεν έχει να κάνει με την καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας ούτε με την παροχή δωρεάν δημόσιας Υγείας όπως θα όφειλε το κράτος να παρέχει.
Εχει να κάνει με κριτήρια και επιδόσεις οικονομοτεχνικές και προδιαγραφές μνημονιακών απαιτήσεων όπως περικοπή δαπανών για υλικά , φάρμακα , μείωση ημερών νοσηλείας, αύξηση εσόδων από χαράτσια όπως 5ευρω κλπ. Αυτά τα κριτήρια σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ιατρικά κριτήρια παροχής ποιότητας υγείας όπως πχ θα αποτελούσε ο υπολογισμός στην καταπολέμηση της επίπτωσης των μικροβιακών λοιμώξεων ή η συμβολή στην καταπολέμηση μιας επιδημίας . 
Το να παρουσιάζεται η πολιτική του τσεκουριού και του μαχαιριού σαν πολιτική καλύτερων Υγειονομικών παροχών είναι επιστημονικά και Ιατρικά απαράδεκτο και το καταδικάζουμε μετά βδελυγμίας. 
Το γεγονός ότι στις πλάτες του απλήρωτου ιατρικού και λοιπού προσωπικού το Υπουργείο κοκορεύεται για επιδόσεις των Δημόσιων Νοσοκομείων που τα έχει ακριβοπληρώσει ο Λαός .........πάει πολύ και είναι αν μη τι άλλο ανήθικο και προκλητικό!!!!

ΑΝΤΩΝΙΟΣ - ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου