ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ -ΚΥΜΗΣ-ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΤΗΣ 18.03.2014



Σήμερα στο ΔΣ του Νοσοκομείου Χαλκίδας-Κύμης-Καρύστου πάρθηκαν μεταξύ άλλων δύο σημαντικές αποφάσεις πράγμα που αποδεικνύει ότι η συμμετοχή έστω και μίας ταξικής φωνής μπορεί να δημιουργήσει κάποιες ρωγμές στο σύστημα. 

 Συγκεκριμένα: 

 -Για το εφημεριακό αποφασίστηκε να αναδειχτεί ότι το κονδύλιο των εφημεριών δεν επαρκεί για την ασφαλή εφημέρευση του Νοσοκομείου και να τεθεί το Υπουργείο προ των ευθυνών του γι αυτό, ούτως ώστε να αυξηθεί το ποσό στα επίπεδα του '12 τουλάχιστον. Επίσης το ΔΣ απάλειψε,από προηγούμενη απόφαση του παλαιού ΔΣ,τον χαρακτηρισμό των ειδικοτήτων σε πρώτης γραμμής ,δεύτερης γραμμής κλπ ακυρώνοντας έτσι τον απαράδεκτο επιστημονικά αυτόν χαρακτηρισμό που χώριζε τους συναδέλφους σε "αναγκαίους" και μη.
Για τις πρόσθετες εφημερείες θα εγκρίνεται η εφημέρευση μόνο με την προσυννενόηση και την σύμφωνη γνώμη της Ιατρικής υπηρεσίας και της Διοίκησης ετσι ώστε να μην προκύπτουν,παρεξηγήσεις και υπερβάσεις και να υπάρχει γρήγορη αποπληρωμή τους και οχι οριζόντιες περικοπές. Δικαιώθηκε έτσι μία πάγια θέση της ΕΙΝΝΕΥΒ και απαλείφθηκε ένα βασικό σημείο τριβής που είχε διασπάσει το σώμα των συναδέλφων!

 - Με προσωπική παρέμβασή του ο Διοικητής κος Καρούζος συνέστησε 3μελή επιτροπή εποπτείας και επιμέλειας για την άμεση έναρξη εργασιών ανακαίνισης του χώρου του Εφημερείου ικανοποιώντας έτσι ένα πάγιο και βασικό αίτημα της ΕΙΝΝΕΥΒ.Στην επιτροπή αυτή θα συμμετέχει ο πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ, ενα άλλο μέλος του ΔΣ και εκπρόσωπος της Τεχνικής υπηρεσίας. Η επιτροπή θα εισηγηθεί την άμμεση έναρξη των εργασιών της ανακαίνισης καθώς και την ιεράρχηση των εργασιών αυτών. Έτσι κλείνει και το θέμα του Εφημερείου και στην ουσία αναβαθμίζεται ο χώρος μέχρι την μεταστέγαση του Νοσ/μείου στο νέο. 



Συνεχίζουμε με την δράση μας και προχωράμε με όπλα την δύναμη που μας δίνουν οι συνάδελφοί μας. 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ 
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ Γ.Ν.ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΚΥΜΗΣ-ΚΑΡΥΣΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου