ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΕΥΒ ΤΗΣ 06.10.2014



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΕΥΒ ΤΗΣ 06.10.2014
Αγαπητοί κύριοι συνάδελφοι,

Μας κοινοποιήσατε την επιστολή σας ,την οποίαν αποστείλατε προς την Διοίκηση του Γ.Ν. Χαλκίδας, στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρετε και το εξής: " Και εν πάσει περιπτώσει οφείλει και η ΕΙΝΝΕΥΒ που συμμετέχει στην λήψη αποφάσεων του ΔΣ του Νοσοκομείου Χαλκίδας να αντιδράσει υπέρ των αδίκως ταλαιπωρούμενων συναδέλφων μας."

Σας ανταπαντάμε ότι η ΔΥΠΕ είναι η μόνη υπεύθυνη για την απόφαση της μετακίνησης των συναδέλφων και ΟΧΙ η Διοίκηση του Νοσοκομείου Χαλκίδας και η απόφαση αυτή βαρύνει αποκλειστικά τον Δυπεάρχη κο Μακρή στον οποία και αποστείλαμε έντονη διαμαρτυρία.

Η ΕΙΝΝΕΥΒ, σαν οργανωμένη Ένωση,  έχει λάβει τα μέτρα της για παρόμοιες καταστάσεις και έχει εξασφαλίσει την καλύτερη κάλυψη , τόσο νομική όσο και θεσμική, των πληττόμενων συναδέλφων και βρισκόμαστε από την πρώτη στιγμή στο πλάϊ των συναδέλφων.

Σας συνιστούμε κύριοι του ΙΣΕΥΒ να δείτε τι μπορείτε να κάνετε εσείς πέρα από το να στέλνετε επιστολές κενού περιεχομένου ,προς παραλήπτες που δεν είναι καν υπεύθυνοι για την αναστάτωση αυτή των συναδέλφων.

Σας γνωρίζουμε επίσης ότι η ΕΙΝΝΕΥΒ λειτουργεί με όρους οργανωμένου συλλόγου,και με έμπρακτη συναδελφική αλληλεγγύη πράγμα που εσείς από καιρού έχετε απεμπολήσει.

Η επισήμανσή σας δε ότι η ΕΙΝΝΕΥΒ συμμετέχει στην λήψη των αποφάσεων του ΔΣ του Νοσοκομείου είναι ορθή μόνο ως προς το σκέλος ότι ο πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ είναι εκλεγμένος εκπρόσωπος των Ιατρών και υπερασπίζεται τόσο την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου,προς το συμφέρον των ασθενών πολιτών, όσο και τα αιτήματα των κλινικών Ιατρών ,που καθημερινά εν μέσω αντιξοοτήτων καλούνται να φυλάνε Θερμοπύλες.

Για την ΕΙΝΝΕΥΒ ,
ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου