ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΆΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΚΑΙ ΤΟΥ κου Βράκα

Η απάντηση του κου Βράκα στην ανοικτή πρόσκληση που απηύθυνε ο Πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ

http://www.isevia.gr/anakoinoseis/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B7_%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B5%CE%B4%CF%81%CE%BF%CF%85_10-10-12014.pdf

και η  ανταπάντηση του Προέδρου της ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΟ SITE ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
Aπάντηση στον κο Βράκα σχετικά με την  ανοικτή δημόσια πρόσκληση που του απηύθυνα και στην επιστολή του που δημοσιεύτηκε στο site  του ΙΣΕΥΒ.
Κε απερχόμενε πρόεδρε του ΙΣΕΥΒ.  (γιατί   στην Εύβοια είμαστε και όχι στην Ευρυτανία ούτε στον Έβρο) ,
1ον) Ζήτησα δημόσια συζήτηση εφ΄όλης της ύλης για να δούν και να κρίνουν οι συνάδελφοι, ποιός έχει επιχειρήματα ,όραμα ,και θέληση να ασχοληθεί επιτέλους με τα του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας, γιατί από τα πεπραγμένα της δικής σας προεδρίας λίγα έως μηδαμινά μπορεί να ενθυμηθεί κάποιος. Ακόμη σας περιμένω…….
Άλλωστε , φευ, εσείς ασχοληθήκατε μαζί μου και μάλιστα  στην πρωτοφανή για Ιατρικό Σύλλογο ανακοίνωση ,μέσα στο Δελτίο τύπου που ανακηρύσσει τους υποψηφίους για τις εκλογές. Επίσης το να εκφράζει μία παράταξη την στηριξή της σε έναν υποψήφιο είναι θέμα της συγκεκριμένης παράταξης και δεν θα ρωτήσει κανένα ποιόν θα υποστηρίξει, άλλωστε είναι αναφαίρετο δικαίωμά της.
Ταυτόχρονα στοχοποιείτε και υποδεικνύετε την ΔΗΠΑΚ και το ΚΚΕ με τον προσφιλή τρόπο που κάνει και ο γνωστός πρώην υπουργός Υγείας, σας έχουμε μάθει, στον ίδιο χώρο ανήκετε άλλωστε. Ακούστε, κε Βράκα, ούτε με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο κατεβαίνω ,παρά με το ενιαίο του συλλόγου ,αλλά ούτε και θα απολογηθώ σε κανέναν γιατί είναι ΤΙΜΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΜΆΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ. Επίσης αν ήθελα να σχηματίσω ξεχωριστό ψηφοδέλτιο θα το είχα κάνει, έχω εμπιστοσύνη όμως στο κριτήριο των συναδέλφων, έχουν αποκτήσει αρκετή πείρα από την πορεία  και τα πεπραγμένα του καθενός μας.
Άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι και στις εκλογές της ΕΙΝΝΕΥΒ που η Αγωνιστική Συσπείρωση Ιατρών Εύβοιας βγήκε πρώτη δύναμη, στηρίχτηκε από το ΠΑΜΕ Υγείας Πρόνοιας και άλλους συνεργαζόμενους συναδέλφους.
2ο) Όσο για την απεργία μην πετάτε το μπαλάκι στην εξέδρα ......άλλο σας είπα ,ότι δηλ. εσείς οι ίδιοι που απεργούσατε δήθεν το πρωί στο ΙΚΑ ...........το απόγευμα πηγαίνατε κανονικά στο Ιατρείο σας σαν να μην υπήρχε απεργία.Το πρωί απεργοί και το απόγευμα απεργοσπάστες; Άλλο επίτευγμα της "επαναστατικής" προεδρικής θητείας σας!!!!
 Όσο για τις φωτό ΝΑΙ αυτές υπάρχουν , μπορεί να ήμασταν λίγοι αλλά τουλάχιστον δείχνουν αληθινούς απεργούς πρωί και βράδυ ...........ΟΧΙ ΜΑΪΜΟΥ ΑΠΕΡΓΟΥΣ!!! Εσείς αλήθεια σε εκείνη την ΠΑΝΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΉΣΑΣΤΑΝ; Πάλι απεργούσατε από το Ιατρείο σας;
3ο)Για το θέμα της πληροφόρησης των ισολογισμών, σας πληροφορώ  ότι έχω στην διάθεσή μου , χθεσινό e-mail που αναφέρει ότι μέχρι σήμερα (χθες) δεν έχει ληφθεί κανείς ισολογισμός για την τελευταία 3ετία,παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις στον ΙΣΕΥΒ.
Τα περί γυρισμάτων , μάλλον δεν χρήζουν σοβαρής απάντησης αλλά για τα υπονοούμενα περί οστικής μέτρησης και περί αμισθί κλπ .......σας πληροφορώ ότι, η ΕΙΝΝΕΥΒ  συμμετείχε ,μετά από συνεννόηση με τον τότε Διοικητή του Γ.Ν. Χαλκίδας και την Λαϊκή Επιτροπή Μαντουδίου ,Κηρίνθου , Λίμνης , σε μία κοινωνική πρωτοβουλία αλληλεγγύης, για τους κατοίκους της περιοχής.
 Επίσης συμμετείχε και ο κος Χαλιώτης ,ο οποίος τότε ήταν μέλος του ΔΣ του ΙΣΕΥΒ και αυτός ξέρει πολύ καλά να σας πληροφορήσει ότι και ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΈΓΙΝΕ Η ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ 4 ΙΑΤΡΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ 2 ΕΙΔΙΚΕΥΟΜΕΝΟΙ ΓΕΝ ΙΑΤΡΙΚΗΣ (http://einnev.blogspot.gr/2013/03/blog-post_25.html).
Αλλά από λάσπη και υπονοούμενα έχουμε χορτάσει από σας.
 Σας υπενθυμίζω ότι ξεδιάντροπα καλούσατε Νοσοκομειακούς συναδέλφους να μην με ψηφίσουν σε πρόσφατη περιοδεία σας σε δομές του ΕΣΥ. Τελικά ποιός είναι ο εκνευρισμένος .....αναρωτιέμαι άραγε!!!!
4ο) Μπορεί να είναι καταγεγραμμένα τα πεπραγμένα του ΙΣΕΥΒ στον ΠΙΣ ,αλλά μην μου πείτε ότι ψηφίσατε για πρόεδρο του ΠΙΣ υποψήφιο της ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ή της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ γιατί εδώ θα γελάσει μαζί σας και το ποικιλόχρωμον ερίφιον !!!
Όσο για το τελικό σας σχόλιο συμφωνώ απολύτως ………οι συνάδελφοι θα μιλήσουν δια της ψήφου των……Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!!!
ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΧΕΙΡ/ΓΟΣ ΟΡΘ/ΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΕΣΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣ/ΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ (ΕΙΝΝΕΥΒ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου