ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΥΒΟΙΑΣ


Συνάδελφοι ,συναδέλφισσες,

Αύριο Κυριακή 12 Οκτωβρίου καλούμαστε στις κάλπες για να αναδείξουμε για μια ακόμη 3 ετία τα όργανα του ΙΣΕΥΒ που θα μας εκπροσωπήσουν τόσο στον ΠΙΣ όσο και στην καθημερινή μας άσκηση του ιατρικού λειτουργήματος.
Η ψήφος μας θα καθορίσει επίσης την θέλησή μας για να ανασυγκροτηθεί ο ΙΣΕΥΒ και να καταξιωθεί εκ νέου στα μάτια των πολιτών και των συναδέλφων σαν σύλλογος στήριξης , σαν σύλλογος διεκδίκησης μακριά από στενά συντεχνιακά και άλλα μεγαλοεπιχειρηματικά συμφέροντα που απειλούν τόσο τις Δημόσιες Δομές Υγείας όσο και τον απλό αυτοαπασχολούμενο Ιατρό.
Καλούμαστε να αναδείξουμε δυνάμεις και ανθρώπους που θα πάνε μπροστά τον ΙΣΕΥΒ και όχι να τον γυρνάνε στην απαξίωση ,στην αφάνεια, και τον εκφυλισμό. Σήμερα που η λαίλαπα μας έχει πλήξει όλους, η αλλαγή στον συσχετισμό δυνάμεων σε κάθε σύλλογο σε κάθε ομοσπονδία είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένο.
Καλώ τόσο τους Νοσοκομειακούς Ιατρούς όσο και τους Αυτοαπασχολούμενους συναδέλφους να δώσουν μήνυμα ανατροπής με την ψήφο τους αναδεικνύοντας και αποδεικνύοντας πως ο Ιατρικός Σύλλογος ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΠΟΧΗ ΓΥΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΑΦΑΝΕΙΑΣ,ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΥ.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΟΣ Δ/ΝΤΗΣ ΕΣΥ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣ/ΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου