ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ της 19.03.2015








Παρά την αλλαγή κυβερνήσεως τα προβλήματα της Υγείας παραμένουν σε εκκρεμότητα, με τις Δημόσιες δομές Υγεάις στην Εύβοια, υποστελεχωμένες και απαξιωμένες. Τα Νοσοκομεία της Εύβοιας καταρρέουν υπό το βάρος της υποστελέχωσης και της υποχρηματοδότησης,με το προσωπικό απλήρωτο από εφημεριακή και υπερωριακή απασχόληση.

Οι Νοσοκομειακοί Ιατροί της Εύβοιας :


-Απαιτούμε τον άμεσο διορισμό των ήδη κριμένων θέσεων Ιατρών του ΕΣΥ για την Εύβοια και την στελέχωση των Νοσοκομείων της Εύβοιας με επαρκές επικουρικό προσωπικό Ιατρών.

-Να ληφθεί από την 5η ΥΠΕ ,άμεσα μέριμνα για την ομαλή και επαρκή προμήθεια υλικών και αναλωσίμων υλικών για όλα τα ΚΥ  της Εύβοιας.

-Επειδή παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα της αποπληρωμής των δεδουλευμένων εφημεριών του Δεκεμβρίου 2014 και Ιανουαρίου 2015,δηλώνουμε ότι από τον Απρίλη θα αρχίσουμε δυναμικές κινητοποιήσεις εάν δεν αρθεί η εκκρεμότητα αυτή, με αποφάσεις νέας Γενικής Συνέλευσης.


-Καταγγέλλουμε στον Ευβοϊκό Λαό και  στο σώμα των συναδέλφων της Εύβοιας  την πρωτοφανή και προκλητική ενέργεια του διοικητικού υπαλλήλου Κουταλιανού , να αναφέρει στην Διοίκηση του Νοσοκομείου την πρωτοβουλία του προέδρου της ΕΙΝΝΕΥΒ να ανακοινώσει ότι θα εξετάζει την Δευτέρα στο Τακτικό Ιατρείο της Ορθοπαιδικής τους ασθενείς που έχουν ραντεβού χωρίς το εισιτήριο των 5 ευρώ.

-Τέλος καλούμε την νέα Κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές του Γενάρη να καταργήσει άμεσα ΟΛΑ τα χαράτσια στην Υγεία.

Χαλκίδα 19.03.2015

Η Γενική Συνέλευση των Νοσοκομειακών Ιατρών Εύβοιας

Για την ΕΙΝΝΕΥΒ 

Ο Πρόεδρος

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου