ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ




Η ΕΙΝΝΕΥΒ εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή της στους 2 ειδικευόμενους συναδέλφους του Ρεθύμνου που κρίθηκαν ένοχοι για την υπόθεση Ακουμιανάκη από το δικαστήριο των Χανίων. Μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση ότι παρά την πρόταση αθώωσης του εισαγγελέως , οι συνάδελφοι κρίθηκαν ένοχοι για αμέλεια , ενώ αθωώθηκε ......το αλκοόλ!!!

 Ελπίζουμε και αναμένουμε την δικαίωση των συναδέλφων στο Εφετείο και δηλώνουμε αλληλέγγυοι και παρόντες αν μας χρειαστούν. Παράλληλα την στιγμή που καταδικάζονται μαχόμενοι συνάδελφοι , στην Μυτιλήνη και στην Φλώρινα, ξυλοκοπούνται συνάδελφοί μας εν ώρα υπηρεσίας και δεν τιμωρείται κανείς. Καλούμε όλους τους Ιατρικούς Συλλόγους και τις Ενώσεις των Νοσοκομειακών Ιατρών να προβούν σε δηλώσεις συμπαράστασης και διαμαρτυρίας για τα απαράδεκτα αυτά γεγονότα που δυναμιτίζουν τις σχέσεις των λειτουργών της Υγείας με τον Ελληνικό Λαό.

 Οι Υγειονομικοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν από το Λαό και μάχονται στην πρώτη γραμμή μαζί με άλλους μαζικούς φορείς για την ανατροπή της υποβάθμισης της Δημόσιας Υγείας και δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να παρέχουμε ευσυνείδητα τις υπηρεσίες μας σε όλους τους πολίτες.- 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου