ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΣΤΟ ΚΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ



Συνάδελφοι,συναδέλφισσες,φίλοι και φίλες,

Η χτεσινή εξόρμηση της ΕΙΝΝΕΥΒ στο ΚΥ Μαντουδίου στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία τόσο λόγω της απρόσμενα μεγάλης συμμετοχής του τοπικού πληθυσμού , που στην κυριολεξία ΚΑΤΕΚΛΥΣΕ το χώρο του ΚΥ Μαντουδίου (πάνω από 100 άτομα), όσο και από την συμμετοχή των ιατρών ειδικοτήτων.

Εδώ πρέπει να ευχαριστήσουμε τους παρακάτω συναδέλφους για την εθελοντική  συμμετοχή τους, τον Δ/ΝΤΗ της Παθολογικής Κλινικής κο Γεώργιο Χαλιώτη,τον Δ/ΝΤΗ του Πνευμονολογικού κο Στυλιανό Ποδάρα, τον Δ/ΝΤΗ της Ουρολογικής Κλινικής κο Γεώργιο Καραμαλλή, τον κο Παύλο Αϊβαζίδη Ειδικ/νο της Γεν. Ιατρικής και μέλος της 3μελούς του ΓΝΝΧ,την κα Μαρία Κυτίνου Ειδικ/νη της Παθολογίας και Ταμία της ΕΙΝΝΕΥΒ (την κάλυψη των ορθοπαιδικών ασθενών ανέλαβε ο πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ).

Η εξέταση των ασθενών άρχισε στις 11.00 περίπου και τελείωσε γύρω στις 15.30 αφού εξετάστηκαν από κάθε ειδικότητα περίπου 30 άτομα σε κάθε Ιατρείο.Επίσης στο σημείο αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του ΚΥ Μαντουδίου και τον Δ/ΝΤΗ του ΚΥ Μαντουδίου κο Μοίρο για την ευγενική τους βοήθεια και την φιλοξενία που μας παρείχαν.

Συμπερασματικά μπορούμε να πούμε ότι η από κοινού ανάληψη της παραπάνω πρωτοβουλίας της ΕΙΝΝΕΥΒ με την Λαϊκκή Επιτροπή κατοίκων Κηρίνθου,Μαντουδίου,Λίμνης , ήταν μία ηχηρή απάντηση στα σχέδια απογύμνωσης και απαξίωσης της Δωρεάν Δημόσιας Υγείας που προωθείται από την λυκοσυμμαχία ΕΕ-ΔΝΤ-Συγκυβέρνηση,ότι ο Λαός δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια και περιβάλλει τις Δημόσιες δομές Υγείας με σεβασμό και εκτίμηση.
Με την ηχηρή του χθεσινή παρουσία ,απαιτεί την αναβάθμιση και όχι την εξαθλίωση τόσο του προσωπικού (Ιατρονοσηλευτικό-Τεχνικοί-Διοικητικοί),αλλά και του εξοπλισμού των δημόσιων δομών Υγείας σχηματίζοντας και ενισχύοντας το Μέτωπο για ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

Μετά λοιπόν από την χθεσινή μας εμπειρία,δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε να υπηρετούμε τον σκοπό της ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με μεγαλύτερο κουράγιο και θέληση γιατί έχουμε την αμέριστη συμπαράσταση και αποδοχή από τον ίδιο τον ΛΑΟ.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου