ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΑΤΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

Συνάδελφοι ,συναδέλφισσες


Η ΕΙΝΝΕΥΒ ανακοινώνει την απόσυρση της μετακίνησης της συναδέλφου Γιαννακάκη από το ΚΥ Αλιβερίου στο Νοσοκομείο Θήβας καθώς η 5η ΥΠΕ μετά από την οργανωμένη δράση της ΕΙΝΝΕΥΒ (αποστολή επιστολής διαμαρτυρίας στην 5η ΥΠΕ,Διοίκηση Γ.Ν.Χαλκίδας), των συναδέλφων όλου του Νομού Ευβοίας , αλλά και των κατοίκων της περιοχής του Αλιβερίου.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα την ενεργοποίηση των τοπικών μαζικών φορέων και της τοπικής δημοτικής αρχής,η οποία έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας μετά από την ενημέρωση και άμεση παρέμβαση της ΕΙΝΝΕΥΒ για το θέμα αυτό προς την δημοτική αρχή Αλιβερίου.

 Η ΕΙΝΝΕΥΒ εκτιμά ότι η θετική κατάληξη που είχε το θέμα αποτελεί κατάκτηση του αγώνα όλων μας, που με την οργανωμένη μας δράση σε συνδυασμό με την άμεση ευαισθητοποίηση του τοπικού πληθυσμού και την άσκηση πίεσης από τα κάτω προς τα πάνω για το θέμα της ακύρωσης της άδικης αυτής απόφασης της διοίκησης της 5ης ΥΠΕ, έφερε τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δηλώνουμε ότι δεν θα υποστείλουμε την σημαία του αγώνα και θα είμαστε στο πλευρό των συναδέλφων αλλά και του Ευβοιώτικου Λαού που σήμερα πλήττεται, όπως όλοι μας από την βάναυση αντιλαϊκή πολιτική της συγκυβέρνησης και των μνημονίων με αφορμή την βαθιά καπιταλιστική κρίση που μαστίζει πλέον όλη την Ευρώπη.

Παλεύουμε για μια Δημόσια Δωρεάν Υγεία στην υπηρεσία του Λαού και μακρυά από επιχειρηματικά και εμπορικά συμφέροντα, με σύνθημα ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.


ΑΝΤΩΝΗΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου