ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ

Η τροπολογία του υπουργείου Υγείας για την καταβολή εφημεριών έγινε επιτέλους γνωστή και προβλέπει τα εξής:  
«Δαπάνες για την πληρωμή αποζημιώσεων α) εφημεριών ιατρών των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας του ΕΣΥ, του Αιγηνήτειου, του Αρεταίειου, του ΝΙΜΙΤΣ και του ΕΚΑΒ και β) προσθέτων αμοιβών, εργασίας εξαιρέσιμων ημερών, νυχτερινών ωρών, υπερωριακής απασχόλησης προς συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου και πάσης φύσεως προσωπικού, πλην ιατρικού, των ανωτέρω φορέων, που πραγματοποιήθηκαν από τον Οκτώβριο 2012 μέχρι την έναρξη ισχύος του παρόντος, καθ΄ υπέρβαση των εγγεγραμμένων πιστώσεων του προϋπολογισμού ή και χωρίς την τήρησή των περί αναλήψεως διατάξεων δύνανται να εκκαθαριστούν όλες εξαιρετικά σε βάρος των πιστώσεων του προϋπολογισμού του Υπουργείου Υγείας τρέχοντος έτους κατά παρέκκλιση των σχετικών με τα ανωτέρω διατάξεων».
Με βάση την κατάθεση της παραπάνω τροπολογίας ο κ. Βεκρής εκ μέρους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους απέστειλε «Εξαιρετικά Επείγον» έγγραφο στις ΥΔΕ των νομών με το οποίο παρέχεται η δυνατότητα να προχωρήσουν στην εκκαθάριση και ενταλματοποίηση των δαπανών, δεδομένου ότι οι οι προτεινόμενες διατάξεις παρέχουν στις Υπηρεσίες σας πλήρη κάλυψη.  

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΙΝΝΕΥΒ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Η ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΕΡΑΣΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΣΥΝΤΟΜΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟΥ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΣΤΑΔΙΑΚΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΩΝ. 
ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ.

ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 01.04.2013 ΣΤΙΣ 08.00 ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΝ ΕΙ ΤΟΥ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΓΕΝ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ.ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου