ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ


 
 Συνάδελφοι,συναδέλφισσες,
 
Η ΕΙΝΝΕΥΒ εγκαινιάζει μια νέα τακτική προσέγγισης των συναδέλφων στο χώρο δουλειάς τους!!
Λόγω της απαξίωσης και της απομαζικοποίησης που μαστίζει τις Γενικές Συνελεύσεις στο χώρο των Νοσοκομειακών Ιατρών πανελληνίως , θεωρούμε ότι καθήκον και πρώτο μέλημά μας σαν ΔΣ που σέβεται την εντολή των συναδέλφων και τον χώρο που εκφράζει , είναι να ανατρέψει την πορεία απαξίωσης και απομαζικοποίησης των συλλογικών διαδικασιών.
Αυτή η πορεία είναι προϊόν σχεδιασμένης και καλά οργανωμένης τακτικής από τις συνδικαλιστικές ηγεσίες των κομμάτων του ευρωμονόδρομου και του κυβερνητικού συνδικαλισμού των ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ αλλά και δυνάμεων που δεν έρχονται σε ανοικτή ρήξη με την πολιτική τους.
Γι΄αυτό καθιερώνουμε κάθε μήνα μία εβδομάδα περιοδείας στις κλινικές και τμήματα του Νοσοκομείου με αντιπροσωπεία του ΔΣ που από Δευτέρα έως και Παρασκευή θα βρίσκεται στις πρωϊνές ενημερώσεις των κλινικών και των τμημάτων και θα ενημερώνει και θα συζητά με τους συναδέλφους επί τόπου τα θέματα που τους απασχολούν, μετά το πέρας της επιστημονικής ενδοκλινικής τους ενημέρωσης.
Ετσι θεωρούμε ότι θα είμαστε πιό κοντά στους συναδέλφους και θα τους δείξουμε έμπρακτα ότι είμαστε στο πλευρό τους και όπως λένε και οι γιάνκηδες: "we mean business,and we are here to stay"( μεταφρ.: δεν αστειευόμαστε,δεν είμαστε περαστικοί) !!!
Ανοίξαμε παράλληλα τον δρόμο σε καινοτόμες και πρωτοπόρες μορφές κινητοποιήσεων και παρεμβάσεων με την χρήση της τεχνολογίας καθώς και σε σύγχρονες μορφές επικοινωνίας μεταξύ των μελών του ΔΣ και των μελών μας (πχ τηλεδιασκέψεις μέσω Skype) , αφού έχουμε ανοίξει σελίδα στα μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης (Facebook,Twitter) Blog (einnev.blogspot.com) και e-mail (einnev@hotmail.com).
Ετσι πιστεύουμε ότι τα μέλη μας θα επικοινωνούν διαδραστικά και αμφίδρομα με την ΕΙΝΝΕΥΒ και τα όργανά της για τις δράσεις της πιό άμεσα και πιό σύντομα.
Ανοίγουμε λοιπόν μιά νέα εποχή στην συλλογική και συνδικαλιστική μας δράση που σε συνδυασμό με την λειτουργία του γραφείου της Ένωσης στο χώρο του Νοσοκομείου Χαλκίδας ,θα φέρει νέες δυνάμεις και μια νέα δυναμική στην συλλογική μας δράση και θα μαζικοποιήσει την κάθε μας παρέμβαση στα τόσα προβλήματα που απασχολούν τον χώρο της Δημόσιας Υγείας.
Η νέα μας πολιτική συλλογικής δράσης έρχεται να δέσει με τον ξεκάθαρο προσανατολισμό και στόχο που έχουμε σαν συνδικαλιστικό όργανο που τάσσεται ανεπιφύλακτα στο πλευρό των δυνάμεων που έρχονται σε ρήξη με τις μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης και παλεύουν για την Δωρεάν Δημόσια Υγεία μακρυά από επιχειρηματικές δράσεις.
Μια Δημόσια Υγεία για όλους χωρίς αποκλεισμούς και ρατσιστικές προκαταλήψεις.

Η ΕΙΝΝΕΥΒ θα συνεχίσει τον αγώνα για να ενώσει τους εργαζόμενους στον χώρο της Υγείας σε ένα μέτωπο ενάντια στην πολιτική της απαξίωσης και της υποβάθμισης των Δημόσιων δομών Υγείας και θα συνεχίσει να διεκδικεί Δωρεάν ποιοτική Υγεία για όλους ,προσλήψεις μόνιμου ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και αξιοπρεπείς αμοιβές για τους λειτουργούς της Υγείας .


ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου