ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Σχόλιο του Προέδρου της ΕΙΝΝΕΥΒ για την αναστολή των μετακινήσεων των Ιατρών στην Εύβοια


Η Διοίκηση του Νοσοκομείου σε συνεργασία με την 5η ΔΥΠΕ ανέστειλε τις μετακινήσεις Ιατρών οι οποίες είχαν δρομολογηθεί για την κάλυψη εκτάκτων αναγκών. Η ΕΙΝΝΕΥΒ χαιρετίζει το μέτρο αυτό και δηλώνει ότι θα βρίσκεται στο πλευρό όλων όσων προσπαθούν για την πλήρη και επαρκή στελέχωση , την αναβάθμιση,την επιστημονική αναδιοργάνωση όλων των Νοσοκομείων και Κέντρων Υγείας της Εύβοιας και την προάσπιση της Δωρεάν Δημόσιας Υγείας για όλους. 

Οι πολιτικοί και οι τοπικοί παράγοντες της Εύβοιας πρέπει επιτέλους να καταλάβουν ότι δεν πρέπει να ευαισθητοποιούνται μόνο σε περιόδους προεκλογικών αναμετρήσεων αλλά να διεκδικούν κυρίως από το πέρας των αναμετρήσεων αυτών. Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει δείξει αμέτρητες φορές την ευαισθησία της για τα θέματα της Δημόσιας Υγείας που ταλανίζουν χρόνια τώρα το νησί μας. 

Η επιβολή χαρατσιών στην Υγεία , η αύξηση στη συμμετοχή των ασθενών στη φαρμακευτική δαπάνη ,η υποστελέχωση και η υποβάθμιση όλων των Νοσοκομείων και ΚΥ της Εύβοιας είναι πολιτική με ονοματεπώνυμο και προέλευση που λέγεται συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά και εντολές ΕΕ και ΔΝΤ. Σήμερα λοιπόν όσο ποτέ άλλοτε είναι ευκαιρία ο λαός τη Εύβοιας να καταδικάσει αυτή την πολιτική και να δώσει μήνυμα ελπίδας ψηφίζοντας και στηρίζοντας παντού τους συνδυασμούς της Λαϊκής Συσπείρωσης και του ΚΚΕ. 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου