ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Η υπόθεση του Νοσοκομείου Χαλκίδας είναι μία υπόθεση που μας αφορά όλους. Ιδίως δε όταν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα μέσα σε συνθήκες σαν τις σημερινές.
Πλην όμως ορισμένοι ταγοί της πολιτικής ζωής επιμένουν να παίζουν μικροκομματικά παιγνίδια και να δημιουργούν ενδοπαραταξιακές διελκυνστίδες που βλάπτουν την ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου.
Οι Ιατροί,και οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου έχουν πολύ πιο σημαντικά προβλήματα να αντιμετωπίσουν και ο ίδιος ο Ευβοϊκός Λαός πρέπει να κλείσει τα αυτιά του στις αποπροσανατολιστικές αυτές μεθόδους.
Τα σημαντικά και επείγοντα προβλήματα του Νοσοκομείου είναι άλλα και είναι πολύ πιό σοβαρά , αυτά όμως είναι "ψιλά γράμματα" γι αυτούς.

-Το Νοσοκομείο πάσχει σοβαρά από έλλειψη Ιατρονοσηλευτικού και λοιπού προσωπικού.
-Το Νοσοκομείο πάσχει από υποχρηματοδότηση και υλικοτεχνική υποδομή.
-Το Νοσοκομείο ζητάει χρήματα από ανασφάλιστους και ανέργους που αδυνατούν να πληρώσουν και αυτό είναι απαράδεκτο.
-Το Νοσοκομείο εισπράττει 5ευρα χαράτσια από τους πολίτες που έχουν χρυσοπληρώσει εκατοντάδες φορές την Δημόσια Υγεία,με τις εργασιακές τους εισφορές.
-Το Νοσοκομείο παραδίνεται σταδιακά στην ιδιωτική εκμετάλλευση και συρρικνώνεται η κοινωνική του προσφορά.
-Το Νοσοκομείο εμφανίζει πλεόνασμα την στιγμή που το προσωπικό δουλεύει σε άθλιες συνθήκες και με απλήρωτη πολλές φορές εργασία.
-Το Νοσοκομείο εφημερεύει με ανασφαλή και αντιεπιστημονικό τρόπο λόγω περικοπής των εφημεριακών κονδυλίων αλλά και λόγω έλλειψης Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού,με συνέπεια την αυξανόμενη νοσηρότητα και θνησιμότητα των κατοίκων της Εύβοιας.
-Το Νοσοκομείο δεν έχει πλέον οδηγούς για τα ασθενοφόρα του.
-Το Νοσοκομείο κτηριακά είναι ξεπερασμένο και επικίνδυνο, με το Νέο Νοσοκομείο να αργεί χαρακτηριστικά και να υπάρχει φόβος να μην τελειώσει λόγω έλλειψης κονδυλίων.

Αυτά και άλλα πολλά είναι μερικά από τα ΜΕΓΆΛΑ και φλέγοντα προβλήματα,απέναντι στα οποία επιμένουν να κωφεύουν οι πολιτικοί ταγοί της Εύβοιας που συνεχίζουν να "διυλίζουν τον κώνωπα και να καταπίνουν την κάμηλον".
Κάτω λοιπόν οι τόνοι και κάτω τα χέρια από την λειτουργία του Νοσοκομείου, και εφ΄όσον ΔΕΝ ΜΑΣ ΒΟΗΘΆΤΕ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΜΑΣ ,σταματήστε να ασχολείστε με την υπόθεσή μας .........ΜΑΣ ΕΊΣΤΕ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ Του Γ.Ν. Νοσ/μείου Χαλκίδας-Κύμης-Καρύστου.
ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ Του Συλλόγου Εργαζομένων του Γ.Ν. Χαλκίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου