ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Η ΔΗΠΑΚ Ιατρών Εύβοιας καταγγέλλει την κυβέρνηση για τους τραυματισμούς, τις συλλήψεις, την άγρια επίθεση που δέχτηκαν δεκάδες συνδικαλιστές εργατικών σωματείων και φοιτητές από δυνάμεις των ΜΑΤ στο υπουργείο Εργασίας οι οποίοι πήγαν να διαμαρτυρηθούν για τις προκλητικές δηλώσεις του υπουργού για το Ασφαλιστικό. Ο υπουργός της ανεργίας αφού δήλωσε με απύθμενο θράσος ότι το ασφαλιστικό σύστημα οικοδομήθηκε στη βάση των «πελατειακών σχέσεων» των εργαζομένων, προετοιμάζοντας νέα σφαγή στην κοινωνική ασφάλιση και προκαλώντας την οργή των εργατών, στη συνέχεια κάλεσε τα ΜΑΤ να τους χτυπήσουν όταν πήγαν να διαμαρτυρηθούν.
Με την άγρια καταστολή των ΜΑΤ και τη βρώμικη επίθεση από τα  ΜΜΕ των εφοπλιστών και των βιομηχάνων περί δήθεν «καταστροφών του ΠΑΜΕ» στο Υπουργείο Εργασίας προσπαθούν να τσακίσουν το ταξικό εργατικό κίνημα, να τρομοκρατήσουν το λαό και να συκοφαντήσουν τους αγώνες.
Δε θα τους περάσει! Απέναντι τους θα βρουν τον οργανωμένο και ανυποχώρητο αγώνα του λαϊκού κινήματος, κάθε εργαζόμενου, φοιτητή και σπουδαστή.
Καλούμε όλους τους φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους να καταδικάσουν άμεσα και με κάθε τρόπο αποφασιστικά την κυβερνητική βία και τον αυταρχισμό. Να σταματήσουν οι προσαγωγές και να αφεθούν τώρα ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες εργάτες.
Οι Νοσοκομειακοί Ιατροί απαντάμε στην ένταση της καταστολής και στην πολιτική που θυσιάζει την Δημόσια Υγεία και το μέλλον μας για την πλουτοκρατία με οργάνωση της πάλης, και ακόμα πιο αποφασιστικούς αγώνες.

ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ 


πηγή  dipakdrevias.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου