ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ



Συνάδελφοι ,συναδέλφισσες

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης και του ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ , διευρύνεται η σύνθεση της 3μελούς επιτροπής του Γ.Ν. Χαλκίδας σε 5 μελή επιτροπή και το ΔΣ από 5μελές σε 7 μελές.


Φωτό από πρόσφατη κινητοποίηση
Η νομική σύμβουλος της ΕΙΝΝΕΥΒ αναλαμβάνει τις απαραίτητες ενέργειες για την τροποποίηση του καταστατικού της Ένωσης και επικύρωσή του από το Πρωτοδικείο της Χαλκίδας ,για το τυπικό και νομότυπο του θέματος.

Οπότε στην νέα 5 μελή του Γ.Ν.Ν. Χαλκίδας εισέρχονται ο κος Ιατρέλης Παναγιώτης(Γυναικολόγος-Μαιευτήρας Επιμελητής Α΄ Γ.Ν. Χαλκίδας) από την Αγωνιστική Συσπείρωση Ιατρών Εύβοιας και ο κος Σιαμανδούρας Αναστάσιος(Μικροβιολόγος Διευθυντής ΕΣΥ)  από την Ενωτική Κίνηση Ιατρών, ενώ στο ΔΣ εισέρχονται οι κα Παπανικολάου Μαρία (Ακτινολόγος Επιμελήτρια Α΄ΚΥ Ιστιαίας) από την Αγωνιστική Συσπείρωση Ιατρών Εύβοιας και η κα Βλάχου Πέννυ (Ακτινολόγος Διευθύντρια ΕΣΥ Γ.Ν. Χαλκίδας) από την Ενωτική Κίνηση Ιατρών.

Επίσης η κα Κυτίνου Μαρία (Ειδικευόμενη Παθολογίας Γ.Ν. Χαλκίδας) αναλαμβάνει την θέση του Ταμία της ΕΙΝΝΕΥΒ διότι η κα Μανιατάκου Μαρία αποχώρησε από το Γ.Ν. Χαλκίδας λόγω λήξεως της θητείας της (επικουρική Ιατρός).Το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ ευχαριστεί την κα Μανιατάκου για την συνεργασία και της εύχεται καλή συνέχεια στο επιστημονικό και επαγγελματικό έργο της.

Μετά από επίμονες ενέργειες της Γραμματείας και του Προέδρου του ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ ,από τον Ιανουάριο του 2013 αρχίζουν οι καταβολές των μηνιαίων  συνδρομών (με την αυτόματη παρακράτηση από την μισθοδοσία) των μελών μας,  οι οποίες ανέρχονται σε 3 ευρώ μηνιαία, εκ των οποίων το 1,5 ευρώ κρατείται υποχρεωτικά υπέρ της Ομοσπονδία μας (ΟΕΝΓΕ) και στο τέλος κάθε χρόνου αποδίδεται το υπόλοιπο 1,5 ευρώ στην ΕΙΝΝΕΥΒ από τον ταμία της Ομοσπονδίας.
Το ετήσιο αυτό ποσό (ανάλογο του αριθμού των ενεργών μελών της ΕΙΝΝΕΥΒ) θα κατατίθεται στον ειδικό λογαριασμό που θα ανοιχτεί στο όνομα της ΕΙΝΝΕΥΒ (και όχι σε ονομαστικούς λογαριασμούς μελών του ΔΣ) με την συνδρομή του Ταμία της ΟΕΝΓΕ και της ΕΙΝΝΕΥΒ στο τέλος κάθε οικονομικού έτους.
Επίσης θα ενημερώνονται για αυτό, και θα αποδίδεται ετήσια αναφορά από τον Ταμία της ΕΙΝΝΕΥΒ ,τα μέλη της Ελεγκτικής επιτροπής της ΕΙΝΝΕΥΒ.

Ενημερωτικά αναφέρουμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα αρχίζουν οι εργασίες για την στέγαση της ΕΙΝΝΕΥΒ στο χώρο του δώματος του Νοσοκομείου Χαλκίδας με την διαμόρφωση του χώρου,μετά από απόφαση του ΔΣ του Γ.Ν.Χαλκίδας σύμφωνα με αίτημα του ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ.Αυτό θα σηματοδοτήσει την τελειοποίηση της οργανωτικής δουλειάς της Ένωσής μας καθώς θα βελτιώσει την γραμματειακή αλλά και την συλλογική δουλειά της.

Επίσης θα εξολπιστεί με την απαραίτητη μηχανοργάνωση ( Υπολογιστής, Fax, Ψηφιακό Αρχείο,Ιντερνετική σελίδα από επαγγελματικό server, Δυνατότητες τηλεδιασκέψεων και ιντερνετικής ψηφοφορίας κλπ) που μέχρι τώρα είναι ανύπαρκτη.

Τέλος και μετά την περάτωση των ανωτέρω θεμάτων η ΕΙΝΝΕΥΒ θα προχωρήσει σε ενέργειες που θα συμβάλλουν στην παροχή υπηρεσιών προς τα μέλη της , όπως παροχή Χριστουγεννιάτικου συλλογικού δώρου (πχ γαλοπούλας), παροχή οικονομικής βοήθειας σε αριστεύσαντα παιδιά μελών της ΕΙΝΝΕΥΒ, εκδηλώσεις επιστημονικές όπως ημερίδες και συμπόσια,καθώς και την καθιέρωση πλήρους χρηματικής Υποτροφίας για διδακτορικό σε Ιατρό μέλος της ΕΙΝΝΕΥΒ κατόπιν προτάσεως ειδικής επιστημονικής επιτροπής της ΕΙΝΝΕΥΒ κ.α.
Με όλα τα παραπάνω ,εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή για την Ενωσή μας που πιστεύουμε ότι θα συμβάλλει στην ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των συναδέλφων αλλά και στην ενδυνάμωση της συλλογικής μας δράσης και αποτελεσματικότητας.-

ΥΓ: Ας μην κοιμούνται λοιπόν ήσυχοι "κάποιοι" που νομίζουν ότι θα μας αποτρέψουν από το να φέρουμε με επιτυχία εις πέρας το έργο που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους οι συνάδελφοι. Τους πληροφορούμε ότι είναι "βαθειά νυχτωμένοι", και ο νοών νοήτω!!!!!!


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου