ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ 12.06.2014


Σήμερα συνήλθε το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ και σε απαρτία αποφάσισε τα εξής:

1) Συμμετέχουμε στη Απεργία της 18ης Ιουνίου που έχει προκηρύξει η ΟΕΝΓΕ και η ΠΟΕΔΗΝ ενάντια στις ψευτο-αξιολογήσεις που επιχειρεί το Υπ.Υγείας για το προσωπικό και τα ίδια τα Νοσοκομεία. Στόχος μας η αξιολόγηση των Νοσοκομείων  με Ιατρικά επιστημονικά κριτήρια και των αξιολόγηση εργαζομένων ανάλογη με προσόντα και διάφανα κριτήρια χωρίς ποσοστώσεις και ρουσφετολογικούς αποκλεισμούς, από τα υπηρεσιακά συμβούλια.

2) Απαιτούμε την άμεση προκήρυξη και την πρόσληψη νέων συναδέλφων στις κενές οργανικές θέσεις που υπάρχουν στις Δημόσιες Δομές Υγείας.Καταγγέλλουμε την ανακαίνιση του θέματος της μετακίνησης συναδέλφων που δεν επιθυμούν να μετακινηθούν από τις οργανικές τους θέσεις, γεγονός που θα συντελέσει στην ήδη μεγάλη υποστελέχωση και ακόμα μεγαλύτερη υποβάθμιση των περιφερειακών δημόσιων δομών της Εύβοιας.

3) Απαιτούμε την άμεση αποπληρωμή των δεδουλευμένων πρόσθετων εφημεριών του 5μήνου του 2012, όπως προβλέπει η πρόσφατη τροπολογία που ψηφίστηκε στην Βουλή Ν. 4261 / 05.05.2014, # 182, παρ.5, nr.2.

4) Ζητάμε την κάλυψη όλων των εφημερευόντων ιατρών των ΚΥ με επαρκές μεσημβρινό και βραδυνό συσσίτιο, την άμεση αποστολή καθημερινών αναλώσιμων ιατροφαρμακευτικών υλικών στα ΚΥ και τα Περιφερειακά Ιατρεία του Νομού μας που έχουν στεγνώσει από αναλώσιμα.Επίσης  απαιτούμε την άμεση κάλυψη όλων των ΚΥ και Περιφερειακών Ιατρείων με προσωπικό καθαριότητας όλο το 24ωρο.

5) Κατόπιν ομόφωνης απόφασης του ΔΣ ανακηρύσσεται ο συνάδελφος Αλέξανδρος Δαύρης συντ. Δ/ντης ΚΥ Ιστιαίας, Γραμματέας της ΕΙΝΕΥΒ στη θέση της κας Ειρήνης Κουρμπέτη.

6) Αποφασίζουμε ομόφωνα την ανάθεση της προσφυγής της ΕΙΝΝΕΥΒ για την περικοπή στο ειδικό μισθολόγιο των Νοσοκομειακών Ιατρών , από κοινού με την ΟΕΝΓΕ , στην νομική μας σύμβουλο κα Κοκονού, η οποία καλείται να προβεί σε όλες τις απαραίτητες νομικές ενέργειες από κοινού με τον νομικό σύμβουλο της ΟΕΝΓΕ ενώπιον παντός δικαστηρίου της Ελληνικής επικράτειας, και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Για την ΕΙΝΝΕΥΒ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ                                                       ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ                                                                    Ο  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου