ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ



Η Ενωση Ιατρών Νοσοκομείων και ΚΥ Νομού Ευβοίας καταδικάζει και αποδοκιμάζει την ρατσιστική και διχαστική ενέργεια της φασιστικής και παγανιστικής οργάνωσης που ονομάζεται Χρυσή Αυγή,με σκοπό την συλλογή αίματος από "Αιμοδοσία μόνο για Έλληνες".

Τονίζουμε ότι η Αιμοδοσία αποτελεί εθελοντική και βαθιά ανθρωπιστική πράξη αλληλεγγύης και δεν μπορεί να αποτελεί αντικείμενο χειραγώγησης και εργαλείο ρατσιστικής πολιτικής.Η Χρυσή Αυγή πρέπει να απομονωθεί από τον ίδιο τον Ελληνικό Λαό και από τους εργαζόμενους σε όλους τους χώρους δουλειάς ,σε Νοσοκομεία και Σχολεία και όπου αλλού εμφανίζονται με την γνωστή τακτική των φασιστικών ταγμάτων εφόδου.

Καμία ανοχή στο φασιστικό δηλητήριο της Χρυσής Αυγής και στις φασιστικής και ρατσιστικής έμπνευσης επιχειρήσεις του Ναζιστικού μορφώματος που προσπαθούν να μετατρέψουν ακόμα και την εθελοντική αιμοδοσία σε εργαλείο καλλιέργειας του φυλετικού μίσους.
Η ανοχή του κράτους στην κλιμακούμενη εκδήλωση φασιστικής και ρατσιστικής βίας, στους τραμπουκισμούς και στις βίαιες επιθέσεις – εφόδους ακόμα και σε νοσοκομεία επιβεβαιώνει ότι όχι μόνο δεν είναι αντισυστημικό κόμμα αλλά αντίθετα είναι το μακρύ χέρι του συστήματος, όργανο για την διασφάλιση της εξουσίας των μονοπωλίων.
Ως καθαρά συστημικό μόρφωμα, παρέχει υπηρεσίες στην αστική τάξη αποπροσανατολίζοντας για τις αιτίες των προβλημάτων στο σύστημα υγείας και στην δημόσια υγεία συνολικότερα. Βγάζουν λάδι τα αφεντικά τους, την ΕΕ, τους επιχειρηματίες και τα μονοπώλια που λυμαίνονται την υγεία, βγάζουν λάδι την πολιτική των κυβερνήσεων που έχουν αφήσει τα νοσοκομεία χωρίς προσωπικό, χωρίς εξοπλισμό και τώρα προωθούν συγχωνεύσεις και κλείσιμο δομών υγείας. Αποπροσανατολίζουν από τις αιτίες των προβλημάτων που όλοι βιώνουμε για να ρίξουν το φταίξιμο πάλι στους μετανάστες. Με το  ρατσιστικό τους δηλητήριο στοχεύουν να βγάλουν λάδι το σύστημα που υπηρετούν.

Δηλώνουμε ότι σε όλα τα Νοσοκομεία και ΚΥ του Νομού μας δεν θα δεχτούμε να υπάρξουν  ανάλογες ενέργειες και ρατσιστικού περιεχομένου εκδηλώσεις και καλούμε όλους τους συναδέλφους Ιατρούς και εργαζόμενους των Δημοσίων Φορέων Υγείας να απομονώσουν το φασιστικό και παγανιστικό μόρφωμα της Χρυσής Αυγής.

-Παλεύουμε για ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς.

-Εξω η φασιστική ,ρατσιστική και  παγανιστική Χρυσή Αυγή από τα Νοσοκομεία.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΝΝΕΥΒ


ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ                                                     ΕΙΡΗΝΗ ΚΟΥΡΜΠΕΤΗ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ                                                              ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου