ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΚΑΙ ΚΥ.


Συνάδελφοι,συναδέλφισσες,

Στις 5 Ιουνίου οι ταξικές δυνάμεις στο χώρο της Υγείας αναμετρούνται με τις δυνάμεις του συμβιβασμού,του αποπροσανατολισμού και του κυβερνητικού συνδικαλισμού στις εκλογές για το ΔΣ του Συλλόγου Εργαζομένων των ΚΥ Ιστιαίας,Μαντουδίου,Ψαχνών και Γ.Ν. Χαλκίδας.
Ο αγώνας είναι κοινός και η λαίλαπα της καπιταλιστικής κρίσης μας έπληξε όλους ,από τους ανέργους στον ιδιωτικό τομέα μέχρι τους λειτουργούς της Υγείας στις δομές του ΕΣΥ.
Οι συνδικαλιστικές συμβιβασμένες και κυβερνητικές ηγεσίες των πρωτοβάθμιων σωματείων και των ομοσπονδιών φέρουν βαρύτατες ευθύνες για την αποσιώπιση ,τον εφησυχασμό και τον αποπροσανατολισμό των εργάζομένων στο χώρο της Υγείας αλλά και στις υπόλοιπες δομές δημόσιας Υγείας και πρόνοιας. 
Αυτές η ηγεσίες αποσιώπησαν και αποσιωπούν την πολιτική των κυβερνήσεων που στηρίζουν, που χάρις στα μνημόνια και τις επιταγές της ΕΕ και της τρόϊκα ,έχουν φέρει σε απελπιστική κατάσταση τους εργαζομένους αλλά και τις ίδιες τις δομές δημόσιας Υγείας,με την καθημερινή απαξίωση και συρρίκνωση που έχει προ καιρού δρομολογηθεί,δίνοντας έτσι την θέση τους στην ολοένα επεκτεινόμενη κερδοσκοπική πολιτική των μεγαλοεπιχειρηματιών στην Υγεία.
Σήμερα τα φτωχά λαϊκά στρώματα βάζουν ακόμα πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη πληρώνοντας ουσιαστικά της παροχές Υγείας όπως φαρμακευτική περίθαλψη, 5ευρα, και συμμετοχές σε νοσήλεια που οδηγούν ακόμη περισσότερο σε συρρίκνωση του όποιου πενιχρού εισοδήματος ή σύνταξης τους έχει μείνει. 
Φτάνει πιά και μέχρις εδώ ,υπάρχει λύση και υπάρχει εδώ και τώρα,ήρθε η στιγμή να ορθώσουμε το ανάστημά μας ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και στα όποια μέτρα μας ετοιμάζουν και η ανατροπή θα γίνει με την σωστή οργάνωση και δυνάμωμα των σωματείων επιλέγοντας τις ταξικές δυνάμεις και ενισχύοντας το ψηφοδέλτιο της ΕΣΑΚ-ΔΕ-ΠΑΜΕ υγείας -πρόνοιας!

Η ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΩΝ ΤΑΞΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΑΚ-ΔΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ Γ.Ν.ΧΑΛΚΙΔΑΣ,ΚΥ ΙΣΤΙΑΙΑΣ,ΚΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ,& ΚΥ ΨΑΧΝΩΝ.


                      ΕΣΑΚ-ΔΕ

(στηρίζεται από το ΠΑΜΕ Υγείας-Πρόνοιας)

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ του ΔΗΜΟΥ
ΚΑΪΠΑΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΚΟΝΤΟΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΟΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΚΟΝΤΟΣΗ ΕΥΘΥΜΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΥΚΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΡΕΓΓΗ ΑΜΑΛΙΑ του ΣΠΥΡΙΔΩΝΟΣ
ΣΩΤΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
ΤΣΑΓΑΝΑΚΗ ΕΛΕΝΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΤΣΕΚΟΥΡΑΣ ΧΑΡΙΛΑΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ



ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

ΔΗΠΑΚ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

πηγή  dipakdrevias.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου