ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΤΗΣ 10.12.2015



Σήμερα 10.12.2015 συνήλθε το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ και συσκευθέν αποφάσισε τα ακόλουθα.

1) Για το θέμα των Μαγειρείων και της Τραπεζαρίας των Ιατρών του Γ.Ν.Χαλκίδας και μετά την έκθεση της επιτροπής Λοιμώξεων του Γ.Ν.Χαλκίδας ,ανατέθηκε στην 3ελή επιτροπή της ΕΙΝΝΕΥΒ του Γ.Ν.Χαλκίδας η παρακολούθηση της πορείας των εργασιών αποκατάστασης των βλαβών και της αναμόρφωσης του χώρου της τραπεζαρίας.Η 3μελής θα ενημερώσει το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ για την πρόοδο των εργασιών αυτών και στην πρώτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ θα ληφθούν νέες αποφάσεις.

2) Η αποπληρωμή των τακτικών εφημεριών για τα Νοσοκομεία βαίνει ομαλά και αναμένεται να αποπληρωθούν οι εφημερίες Οκτωβρίου και Νοεμβρίου μέχρι το τέλος Δεκεμβρίου. Οι εφημερίες όμως των ΚΥ παρουσιάζουν σημαντική καθυστέρηση πάλι και γι αυτό εστάλη εκ νέου επιστολή στην Διοίκηση της 5ης ΥΠΕ με την διαπίστωση αυτή και την επισήμανση ότι θα διεκδικηθούν στο ακέραιο όλες οι περικομμένες και οι καθυστερούμενες εφημερίες με το κλείσιμο του οικονομικού έτους 2015.

3) Η ΕΙΝΝΕΥΒ εκτιμά ότι οι απεργιακές κινητοποιήσεις που έγιναν μέσα στον Νοέμβρη δεν είχαν την συμμετοχή από το ιατρικό προσωπικό όπως συνήθως και αυτό οφείλεται κυρίως στην αδυναμία της ΟΕΝΓΕ αλλά και της ΕΙΝΝΕΥΒ να προπαγανδίσει και να προετοιμάσει με συλλογικές διαδικασίες τις κινητοποιήσεις αυτές. Αυτό εκτιμάμε ότι οφείλεται σε μεγάλο βαθμό λόγω της εντατικοποίησης της δουλειάς στα Νοσοκομεία της περιοχής μας και στην μεγάλη κόπωση των εργαζομένων λόγω της έλλειψης ωρών ανάπαυσης.

4) Η ΕΙΝΝΕΥΒ συζήτησε το θέμα της τροποποίησης του οργανισμού του Νοσοκομείου και επιφυλάσσεται να ανακοινώσει προτάσεις βελτίωσης της οργανωτικής δομής του Νοσοκομείου Χαλκίδας.Επίσης εξουσιοδότησε τους υπευθύνους των ΚΥ και των περιφερειακών Νοσοκομείων να φέρουν προτάσεις για την άμεση κάλυψη των  κενών με τους αναγκαίους επικουρικούς Ιατρών λόγω των μεγάλων κενών στην εφημέρευση του Νοσοκομείου Χαλκίδας-Κύμης-Καρύστου.Οι προτάσεις αυτές θα τεθούν μέσω του προέδρου της ΕΙΝΝΕΥΒ στο ΔΣ του Νοσοκομείου με άμεση προτεραιότητα.Κενά στην εφημέρευση παρουσιάζουν οι : Μ-Γ, η Ορθ/κη, ,η Ουρολογκή,η Οφθαλ/κή ,κλινικές και επίκειται να παρουσιάσουν κενά το Αναισθησιολογικό,η Χειρ/κη και το Παιδιατρικό.

5) Τέλος ενημερώθηκε το ΔΣ για τον οικονομικό απολογισμό της προηγούμενης 3ετίας και αποφασίστηκε ότι το επόμενο ΔΣ με το Νέο Έτος θα κοπεί και η πίτα της Ένωσης και θα γίνει την Πέμπτη 14.0.2016.

Ο πρόεδρος και το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ εύχονται στα μέλη μας Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένος και Αγωνιστικός ο Καινούργιος Χρόνος.-

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ                                           ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ                                                                    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου