ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ο Αη Στράτης έμεινε χωρίς γιατρό και η διοικήτρια κάνει μηνύσεις στους συνδικαλιστές για «συκοφαντική δυσφήμιση»



Καλέστε το 22540-93222.
Είναι το αγροτικό ιατρείο του Αγίου Ευστρατίου.
Αν σας απαντήσει κανείς γράψτε μας.

Πριν από ένα χρόνο περίπου η ΕΝΩΣΗ ΙΑΤΡΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΗΜΝΟΥ δια του προέδρου της κ. Δημήτρη Σταυρόπουλου  κατήγγειλε τη διοικήτρια του νοσοκομείου ότι ευθυνόταν γιατί δεν προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες έγκαιρα ώστε να μη μείνει το νησί χωρίς γιατρό.
Σήμερα ένα χρόνο μετά και αφού το νησί καλύπτεται, καθόλου ικανοποιητικά σύμφωνα και με την άποψη του δημάρχου του κ. Μακρή, με γιατρούς που «εντέλλονται» να το καλύψουν για μια μόλις εβδομάδα ο καθένας και αφού έχουν προηγηθεί πολλές οχλήσεις προς τη διοίκηση για την επίλυση του θέματος, και η κυρία Τσούνη αρκείται σε έγγραφα που κανείς δεν γνωρίζει που καταλήγουν, έφτασε η ώρα να γίνουν δυστυχώς οι φόβοι μας πραγματικότητα.
Σήμερα οι ακρίτες του Άη Στράτη είναι χωρίς γιατρό. Ας παρακαλάμε να μην πάθει κάποιος κάτι γιατί τότε θα κλάψουν πολλοί.
Οι τρόικα είπε στους υποτακτικούς της να αδειάσουν τα νησιά από 150 κατοίκους και κάτω, εμείς εδώ σήμερα δημιουργούμε προϋποθέσεις ώστε να αδειάσουν από 300 κατοίκους και κάτω.
Και βέβαια δεν είναι μόνο αυτό, την ίδια μέρα που το νησί έμενε χωρίς γιατρό η αστυνομία κάλεσε τον πρόεδρο της ένωσης γιατί η κυρία Τσούνη είχε το θράσος να του κάνει μήνυση «για συκοφαντική δυσφήμιση».
Φυσικά όλοι γνωρίζουμε τις γνώσεις και τις ικανότητες της κυρίας, καλά όμως θα έκανε να ρωτάει και κανένα δικηγόρο πριν αποφασίσει να προβεί σε ανάλογες ενέργειες που το μόνο που κάνουν είναι να την εκθέτουν ακόμη περισσότερο.
Ας ξέρει λοιπόν ότι οι ευθύνες για την κατάντια του νοσοκομείου μας και του Αγίου Ευστρατίου είναι δικές της κατά κύριο λόγο και αν τυχόν προχωρήσει η ιστορία με τη μήνυση στο δικαστήριο θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, όπως άλλωστε έγινε και σε μια άλλη δίκη πρόσφατα.
Ας ξέρει επίσης ότι με μηνύσεις, ΕΔΕ και τρομοκρατία δε θα μπορέσει να περάσει το δικό της γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας, αλλά ας μην ανησυχεί και στα δικαστήρια θα βρεθούμε αρκετές φορές και τότε θα δούμε πόσα απίδια παίρνει ο σάκος.
Έπεται συνέχεια.

 ΠΗΓΗ: ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΜΝΟΥ (blog)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου