ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΙΝΝΕΥΒ



Οι πολιτικοί ταγοί της κυβέρνησης αλλά και της Εύβοιας μπορεί να επισκέπτονται συχνά-πυκνά το Νοσοκομείο Χαλκίδας αλλά τα προβλήματα είναι πολλά και λύσεις δεν φαίνεται να προκύπτουν.

1) Παραμένουν τα προβλήματα των ελλείψεων στο πρόγραμμα των εφημεριών κυρίως λόγω έλλειψης ειδικευομένων αλλά και ειδικευμένων Ιατρών. Η έλλειψη ειδικευομένων Ιατρών είναι απότοκο της ευρείας μεταναστευτικής φυγής λόγω δραστικών περικοπών στο μισθολόγιο των νέων Ιατρών ( 900 ευρώ μηνιαίος μισθός).Η έλλειψη όμως ειδικευμένων είναι απότοκο της πολιτικής αναστολής των προσλήψεων λόγω μνημονίων και της μειώσεως των κονδυλίων για την Υγεία. 

2) Η προσέλευση στο Νοσοκομείο Χαλκίδας των ασθενών είναι δυσανάλογα αυξημένη σε σχέση με την έλλειψη προσωπικού διότι δεν λειτουργεί και η Πρωτοβάθμια περίθαλψη με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό και τις καθυστερήσεις στην διεκπεραίωση των ασθενών στα Επείγοντα Εξωτερικά Ιατρεία του Νοσοκομείου Χαλκίδας ,γιατί απλούστατα δεν είναι όλα ΕΠΕΙΓΟΝΤΑ ,αλλά και ο κόσμος δεν έχει λεφτά να στραφεί προς την Ιδιωτική πρωτοβάθμια περίθαλψη. 

3) Υπάρχουν ελλείψεις σε βασικές ειδικότητες και δεν εφημερεύουν πλέον σε καθημερινή βάση ειδικότητες όπως , ΩΡΛ,Ουρολόγοι, Γυναικολόγοι , Πνευμονολόγοι, Ορθοπαιδικοί, Παιδίατροι,με αποτέλεσμα εκνευρισμούς και διαπληκτισμούς με το προσωπικό του Νοσοκομείου που δεν έχει ευθύνες για την κατάσταση αυτή. Παρακαλούμε τους προσερχόμενους στα Επείγοντα Ιατρεία να μην ξεσπούν στο Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό αλλά να διοχετεύσουν την αγανάκτησή τους στους πραγματικούς ΕΝΟΧΟΥΣ για την οικτρή αυτή κατάσταση , που είναι η ηγεσία της Κυβέρνησης , οι Υπουργοί και αναπληρωτές υπουργοί Υγείας, και οι κυβερνητικοί βουλευτές που ενώ δείχνουν ότι ενδιαφέρονται ..........ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΎΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ.-   

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου