ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ





 Η ΕΙΝΝΕΥΒ καταδικάζει την απαράδεκτη ανακοίνωση του τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας , με την οποία προσπαθεί να πετάξει ουσιαστικά λάσπη στις διεκδικήσεις και στους αγώνες των εργαζομένων του Γ.Ν.Χαλκίδας. Παράλληλα και στοχευμένα συκοφαντεί την συλλογική απόφαση του Σωματείου για έναρξη επίσχεσης εργασίας και ουσιαστικά εγκαλεί το ΔΣ του σωματείου για την ενέργεια αυτή. 
Τους πληροφορούμε ότι οι αγώνες των εργαζομένων δεν μπορούν ούτε να σπιλωθούν ούτε οι εργαζόμενοι να φοβηθούν από καμία ανακοίνωση κόμματος και από καμία Κυβερνητική πλειοψηφία. 
Καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή που βρίσκεται σε αγαστή αρμονία με της ταξικές προθέσεις της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για χειραγώγηση των αγώνων των εργαζομένων και υποταγή των διεκδικήσεών τους στα πλαίσια των προσταγμάτων της ΕΕ και των θεσμών της. 
Στηρίζουμε τον αγώνα των εργαζομένων και την επίσχεση εργασίας των εργαζομένων του Γ.Ν.Χαλκίδας και υπενθυμίζουμε στους υπεύθυνους του τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Εύβοιας ότι και οι Ιατροί των ΚΥ και των Περιφ/κών Ιατρείων της Εύβοιας κατεβαίνουν σε επίσχεση εργασίας από την Δευτέρα 15.06,2105 καθώς παραμένουν απλήρωτοι από εφημερίες από 01,01,2015 έως σήμερα. 
Μήπως να αναμένουμε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ ανάλογη ανακοίνωση από σας και για τους ιατρούς της Εύβοιας; 

Καλούμε τέλος όλους του υγειονομικούς στο συλλαλητήριο της 11ης Ιούνη στην πλατεία Αγοράς στη Χαλκίδα ,στις 19.30,για να δώσουν άμεση απάντηση στα σχέδια για νέα μέτρα εις βάρος του Λαού. 

Για την ΕΙΝΝΕΥΒ 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 
 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ 
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΈΝΩΝ Γ.Ν.ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου