ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Η ΕΙΝΝΕΥΒ ανακοινώνει τα εξής:

 1) Καλούμε την ηγεσία του Υπ.Υγείας και τις Διοικήσεις των Νοσοκομείων να περιφρουρήσει την ομαλή λειτουργία των Νοσοκομείων με την επαρκή και απρόσκοπτη χρηματοδότηση των Κρατικών Νοσοκομείων της Ελλάδας καθώς και όλων των Δημόσιων Δομών Υγείας.

 2) Να καταργηθούν άμεσα όλες οι πληρωμές για νοσήλια , φάρμακα και εξετάσεις των πολιτών τόσο στον Δημόσιο όσο και στον Ιδιωτικό τομέα Υγείας, με την δαπάνη να περνάει στον κρατικό προϋπολογισμό. 

3) Να επισπεύσει τάχιστα τις διαδικασίες πρόσληψης επικουρικού και μόνιμου Ιατρονοσηλευτκού προσωπικού στα Νοσοκομεία με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς γραφειοκρατικές καθυστερήσεις. 

4) Να διασφαλίσει την ομαλή επάρκεια στις προμήθειες υλικών των Νοσοκομείων και των Φαρμακείων της χώρας με την επίβλεψη και την ευθύνη των ΥΠΕ και των δομών των Υπ.Δημόσιας Υγείας των Περιφερειών και των κατά τόπους Ιατρικών Συλλόγων συστήνοντας ειδικές επιτροπές παρακολούθησης της επάρκειας των υλικών.

 5) Ενημερώνουμε τους πολίτες ότι το προσωπικό των Νοσοκομείων και των Δημόσιων δομών Υγείας είναι υπεύθυνο και χρόνια τώρα αντιμετωπίζουν την κρίση στην Υγεία με αυτοθυσία και αλτρουισμό παρά τις όποιες δυσκολίες και προβλήματα. 

6) Καλούμε τους συναδέλφους Ιατρούς, Νοσηλευτές και παραϊατρικό προσωπικό, να επιδείξουν , όπως πάντα, το μέγιστο των προσπαθειών τους συντρέχοντας και βοηθώντας ρους πολίτες όπου και όποτε αυτό καταστεί αναγκαίο. 

7) Καλούμε τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση και εγρήγορση , με σκοπό να βρίσκονται πάντα στο πλευρό του δοκιμαζόμενου Λαού, όπως άλλωστε εδώ και καιρό πράττουν, με σοβαρότητα και επίγνωση. 

8) Τέλος καλούμε τους πολίτες και τους ασθενείς να δείξουν ηρεμία ,ψυχραιμία και υπομονή και να βοηθήσουν με την στάση τους το μαχόμενο προσωπικό των Νοσοκομείων και των Δημόσιων δομών Υγείας, χωρίς να προκαλούν καταστάσεις πανικού και αναστάτωση στους χώρους αναμονής και νοσηλείας των Δημόσιων δομών Υγείας.

 Για την ΕΙΝΝΕΥΒ 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου