ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΟΥ ΥΠ.ΥΓΕΙΑΣ



Παρακολουθήσαμε τις εξαγγελίες στην τελετή παράδοσης παραλαβής του Υπ. Υγείας όπου και αναβαθμίστηκε σε υπουργό ο συνάδελφος Ανδρέας Ξανθός και ανέλαβε υφυπουργός ο επίσης συνάδελφος Παύλος Πολάκης. 

 Από τις δηλώσεις του Υπουργού συμπεραίνουμε ότι η διαχείριση της μιζέριας στα οικονομικά της Υγείας θα συνεχιστεί , απλώς τα όποια κονδύλια θα δίνονται με την σχετική κανονικότητα........!!! 


 Πολλά ευχολόγια ακούστηκαν επίσης για την διαχείριση της ανθρωπιστικής κρίσης και το χτίσιμο του κοινωνικού κράτους, πράγμα που από τις μνημονιακές υποχρεώσεις και τα όσα προβλέπονται από τον κρατικό προϋπολογισμό μεταφράζονται σε ψίχουλα. 


 Αυτό όμως που μας έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο νέος υφυπουργός ανήγγειλε την αντικατάσταση των Διοικήσεων των νοσοκομείων όπως ακριβώς και ο προκάτοχός του κος Κουρουμπλής...........χωρίς όμως να το επιτύχει!! Μπορεί ο κος Πολάκης να έχει άλλη συνταγή..........!!! 


 Από την άλλη ακούσαμε ευχάριστα ,για άλλη μία φορά, ότι η διαφθορά στον χώρο του ΕΣΥ θα παταχθεί και ότι το "φακελάκι " αποτελεί μόλις το 10% του ποσοστού της διαφθοράς και ότι το 90% αυτής είναι ΟΙ ΥΠΕΡΤΙΜΟΛΟΓΗΣΕΙΣ.......πράγμα αληθέστατο και εκεί θα μας βρεί αρωγούς και συμμάχους η ηγεσία του Υπουργείου. 


 Ελπίζουμε όμως ότι τα έσοδα από την πάταξη της διαφθοράς αυτής να γυρίσουν πάλι στην χρηματοδότηση της Δημόσιας Υγείας και στην άμεση στελέχωση των Νοσοκομείων που καταρρέουν αλλά και την ανασυγκρότηση της ΠΦΥ, και να μην δοθούν για την ικανοποίηση των δανειστών. 


 Τέλος δηλώνουμε ότι η ΕΙΝΝΕΥΒ θα συνεχίσει τις εποικοδομητικές παρεμβάσεις και τον αγώνα της, στο πλαϊ του Ευβοϊκού Λαού,όπως έκανε και στο παρελθόν με υπομνήματα και οργανωμένη δράση ,πάντα προς την κατεύθυνση της ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. 


 Για την ΕΙΝΝΕΥΒ 


ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 


ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ 


ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΙΣΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου