ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


Η ΕΙΝΝΕΥΒ ΚΑΛΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΣΕ ΤΑΚΤΙΚΉ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΠΟΥ ΘΑ ΓΊΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 11.11.2015 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ.

Η ΠΡΩΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΓΊΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 30.09.20125 ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΠΑΡΤΊΑΣ Η ΕΠΟΜΈΝΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 03.10.2015.ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΑΠΑΡΤΊΑΣ Η ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 07.10.2015 ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ.

Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ (ΕΝΑΝΤΙ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΙΝΝΕΥΒ) ΚΑΙ ΩΡΑ 13.00.

ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΕΊΤΕ ΣΤΟ  e-mail : sotosantonios@hotmail.com, EITE fax: 2221086889.

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΟΣΟΙ  ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΌΤΗΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23.10.2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 13.00 ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.

ΜΕ ΑΠΌΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ Η ΨΗΦΟΦΟΡΊΑ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ-ΚΎΜΗΣ & ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΊ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΤΗΣ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΑΝΤΙΠΡΌΣΩΠΟ ΕΝΏ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΜΕΜΑΚΡΥΣΜΈΝΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΙΑΙΑΣ ,ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΘΑ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΙΚΉ ΨΗΦΟ ΜΕ ΔΑΠΑΝΕΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ.

ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΨΗΦΊΣΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΒΆΛΛΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 5 ΕΥΡΩ ΣΑΝ ΤΕΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΕΙΝΝΕΥΒ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΊ ΣΤΗΝ ΕΤΉΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΉ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ  Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ ΕΝΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΊΝΑΙ 5(πέντε) ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ,3(τρείς)  ΚΑΙ ΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΜΕΛΗ ΚΑΘΩΣ 3 (τρεις) ΚΑΙ ΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ.
ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου