ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Σήμερα έγινε ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΜΠΡΟΣ !!! Η συμμετοχή στην στάση εργασίας ήταν ικανοποιητική !!! Δεν λειτούργησαν ΜΕΤΑ τις 12 μμ. το Πνευμονολογικό ,το Οφθαλμολογικό,το Χειρουργικό, το Ουρολογικό,το Ψυχιατρικό, το ΩΡΛ ,το Οδοντιατρικό,το Νεφρολογικό και το Γυναικολογικό ΤΑΚΤΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ!!
Από τις 12 και μετά οι συνάδελφοι συγκεντρώθηκαν μπροστά στα ταμεία των Εξωτερικών ιατρείων του Νοσοκομείου μας και σιγά-σιγά διοργανώσαμε με την παρουσία πάνω από 30 συναδέλφων( πράγμα πρωτόγνωρο για το Νοσοκομείο μας) μια συνέλευση που εξελίχθηκε σε κατάληψη και κλείσιμο των Ταμείων των ΕΙ. 

Από νωρίς οι ασθενείς είχαν ενημερωθεί από τα μεγάφωνα του Νοσοκομείου μας ότι σήμερα υπάρχει στάση εργασίας του Ιατρικού προσωπικού με απόφαση της Γενικής Συνέλευσής μας, στα πλαίσια της πανδημοσιοϋπαλληλικής απεργίας της ΑΔΕΔΥ.
Επίσης ενημερώθηκαν οι έχοντες ραντεβού μετά τις 12 μ.μ. ότι θα εξεταστούν με το ίδιο εισητήριο αύριο από το ίδιο Ιατρείο που είχαν ραντεβού, έτσι δεν θα ταλαιπωρηθεί κανείς.
Στην συγκέντρωσή μας που έγινε στον χώρο των Ταμείων των ΕΙ παραβρέθηκαν και πολλοί από τους ασθενείς που είχαν ήδη εξεταστεί και φάνηκε ότι συμφωνούν με την συλλογιστική των συναδέλφων που διαμαρτύρονται για την υποβάθμιση και εξαθλίωση του Δημόσιου συστήματος Υγείας.
Η συγκέντρωσή μας ανανέωσε το ψήφισμα και το πλαίσιο διεκδίκησης αιτημάτων της ΕΙΝΝΕΥΒ και δώσαμε ραντεβού για την προσεχή μας αγωνιστική κινητοποίηση στην ΠΑΝΙΑΤΡΙΚΗ-ΠΑΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 17 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ , συμφωνόντας στο πνεύμα του ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου