ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΙΝΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΝΝΕΥΒ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ Γ.Ν.ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ



Ο Σύλλογος Εργαζομένων Γ.Ν.Χαλκίδας και η Ενωση Νοσοκομειακών ιατρών Εύβοιας καταδικάζουν τη δολοφονία του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι καθώς και την δολοφονική επίθεση σε μέλη της ΚΝΕ  στο Πέραμα, από φασίστες της Χρυσής Αυγής. Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία.

 Αποθρασύνεται από την πολύμορφη στήριξη που της παρέχουν το σάπιο καπιταλιστικό σύστημα και τα μεγαλοσυμφέροντα, που τη γέννησαν και τη θρέφουν, για να επιτίθεται σε όσους παλεύουν, σηκώνουν κεφάλι, να επιτίθεται στο εργατικό - λαϊκό κίνημα. 

 Ο λαός και η νεολαία έχουν τη δύναμη να σταματήσουν τη δολοφονική δράση των ναζιστών. Τα σωματεία των εργαζομένων, οι μαζικοί φορείς σε πόλεις και ύπαιθρο, οι λαϊκές επιτροπές μπορούν να απομονώσουν τους θρασύδειλους δολοφόνους της Χ.Α. και να προστατεύσουν το λαό από το δηλητήριο και τη δράση τους. Να δυναμώσουν τη λαϊκή συμμαχία για να μπει τέρμα στη δράση των ναζί και του συστήματος που τους θρέφει.

 Κάθε συνδικάτο έχει ευθύνη να οργανώσει την πάλη του απέναντι στους πραιτοριανούς των μονοπωλίων, ταυτόχρονα με την πάλη ενάντια στη θύελλα των μέτρων που αντιμετωπίζουμε. 

Να ενημερώσουμε τα μέλη των σωματείων, όλους τους εργάτες στους χώρους δουλειάς για το χαρακτήρα και την αποστολή της Χρυσής Αυγής. Να οργανωθούν μαζικά οι εργάτες στα συνδικάτα τους. Να οργανώσουμε την πάλη απέναντι στην αντεργατική λαίλαπα. Να απλώσουμε το χέρι σε κάθε εργαζόμενο που υποφέρει. Αυτή είναι η καλύτερη απάντηση στα φασιστοειδή και στην τάξη που υπηρετούν.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ                    ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΓΕΛΑΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ         ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΥΛ.ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου