ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΟΠΥΥ........ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!


Για να θυμηθούμε μερικές αλήθειες για τον ΕΟΠΥΥ......

Οταν ιδρύθηκε με βάση το ΙΚΑ πήρε μαζί του και τα χρέη που είχε το τότε ΙΚΑ...... Στην συνέχεια και προκειμένου να γίνει "βιώσιμος" ενοποιήθηκαν τα περισσότερα ασφαλιστικά Ταμεία πολλά από τα οποία είχαν επιζήσει από το κούρεμα των αποθεματικών τους και είχαν και καλό αποθεματικό, με το αιτιολογικό ότι έτσι θα καλυφθεί....η τρύπα του ΕΟΠΥΥ....... 

 Σήμερα μετά από τις τόσες συγχωνεύσεις Ταμείων με τον ΕΟΠΥΥ και μετά από τόσες περικοπές στην φαρμακευτική αλλά και στην δαπάνη νοσηλίων και δαπανών ,ο ΕΟΠΥΥ ακόμη χρωστάει ........και ακόμη έχει μαύρη τρύπα.......!!! 

 Αυτό όμως που ξεπερνά την λογική είναι ότι από αγοραστή και πάροχο υπηρεσιών Υγείας σκέφτονται να τον κάνουν μόνο αγοραστή για να κόψουν κι άλλο τις δαπάνες και να εξοικονομήσουν χρήματα. 

 Καλά εδώ χρωστάει "της Μιχαλούς" ο ΕΟΠΥΥ και θα γίνει και ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ ιατρικών υπηρεσιών Υγείας; Για ηλίθιους μάλλον ψάχνουν ή τους ηλίθιους παριστάνουν ........ Ποιός μπορεί να χριστεί αγοραστής την στιγμή που είναι καταχρεωμένος και δεν έχει ρευστό να πληρώσει τις υποχρεώσεις του από το 2010 στους φαρμακοποιούς πχ, για να μην πούμε για άλλους...... 

 Εκτός και άν έχουν άλλα στο μυαλό τους και είναι βαθύτεροι οι λόγοι,όπως μία πχ σκέψη να αγοράζει μεν παροχές υγείας....... αλλά από εκεί που είναι δεν του στοιχίζει τίποτα , όπως το ΕΣΥ , και να είναι ένα απλό πακέτο όπως το πολυδιαφημισμένο τους Voucher Υγείας που είναι στην ουσία ψίχουλα και στάχτη στα μάτια του κόσμου!!! 

 Οπως και να το δει κανείς στην ουσία η κατεύθυνση είναι η άκρατη ιδιωτικοποίηση της Δωρεάν Δημόσιας Υγείας και η συρρίκνωση του Δημόσιου τομέα Υγείας σε άκρως αναγκαίες δομές Υγείας και αυτό μέχρι να τις ιδιωτικοποιήσουν και αυτές.

 Ψεύδονται οι του Υπουργείου Υγείας και δεν πείθουν πλέον κανένα ότι δήθεν αγωνίζονται για την αναβάθμιση της ποιότητας στην Δημόσια Υγεία...........αντίθετα καίγονται να την αποδιοργανώσουν και να αναγκάσουν τον Λαό να πληρώνει από την τσέπη του για όλα εκείνα που πριν από μερικά χρόνια ήταν παροχές του κράτους. 

 Η απάντηση όμως του Λαού πρέπει να είναι μία και καταιγιστική......ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ,ΑΝΑΤΡΟΠΗ,και ΜΕΤΩΠΟ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ...........ΤΩΡΑ!!!


ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου