ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τρίτη 28 Ιανουαρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ



Συνάδελφοι,συναδέλφισσες,

Σήμερα περιόδευσα στα τμήματα του Νοσοκομείου και ζήτησα από τις Διευθύνσεις των Κλινικών να εκπονήσουν άμεσα αναφορά για τις επείγουσες ανάγκες των Κλινικών τους με σκοπό να τεθούν στο πρώτο ΔΣ προς άμεση επίλυση.
Συμπερασματικά αναφέρω ότι το φλέγον ζήτημα για την λειτουργία του Νοσοκομείου είναι η με κάθε μέσον πρόσληψη προσωπικού τόσο Ιατρικού όσο και λοιπού προσωπικού με κατεπείγουσες διαδικασίες.
Σαν εκπρόσωπος των Ιατρών επίσης θα διεκδικήσω την άμεση λήψη μέτρων για την βελτίωση των συνθηκών εργασίας και εφημέρευσης των Ιατρών του Νοσοκομείου που  αποτελεί άλλωστε και πάγιο αίτημα της ΕΙΝΝΕΥΒ.
Επίσης θα ζητήσω την πρόσφατη έκθεση των επιθεωρητών του Υπουργείου Υγείας για να γίνουν γνωστά τα όσα κατέγραψαν κατά τον πρόσφατο έλεγχό τους.Θα ζητηθεί και ο άμεσος έλεγχος όλων των τρεχουσών συμβάσεων και θα ζητήσω να υπάρχει άμεση διαφάνεια , και οικονομικός έλεγχος.
Τέλος θα ζητήσω να γίνονται γνωστά τα θέματα που θα έρχονται προς συζήτηση στο ΔΣ τουλάχιστον 2 ημέρες πριν την συνεδρίαση.

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΙΑΤΡΩΝ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ Γ.Ν.Χαλκίδας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου