ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ EVIA TOP THN 24.01.2014





Σχετικά με τα όσα ανυπόστατα φέρεται να αναφέρει η κα Γυφτονικολού που δημοσιεύτηκαν στο EVIA TOP την 24.01.2014(http://eviatop.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1083.html), έχω να επισημάνω τα παρακάτω.

Η υποψηφιότητά μου ως εκπροσώπου των Ιατρών στο ΔΣ του Γ.Ν.Χαλκίδας-Κύμης-Καρύστου είναι πανευβοϊκή αιρετή εκλογή και υπόκειται στους νόμους που ορίζουν την συγκεκριμένη εκλογική διαδικασία  (ΔΥ ιδ/οικ 35509 ΦΕΚ 421/27.03.2007) και η οποία δεν απαγορεύει την οποιαδήποτε εκδήλωση στήριξης ενός συνδικαλιστικού οργάνου υπέρ κάποιου υποψηφίου για την συγκεκριμένη εκλογική καμπάνια, πόσον μάλλον της ΕΙΝΝΕΥΒ ,που είναι και καθ΄ ύλην αλλά και κατ΄ αντικείμενο ενδιαφερόμενο συλλογικό όργανο.

Μέσα στα πλαίσια της διαδικασίας αυτής είναι αναφαίρετο δικαίωμα ενός συνδικαλιστικού σωματείου όπως είναι η ΕΙΝΝΕΥΒ ,που εκπροσωπεί τους Νοσοκομειακούς Ιατρούς της Εύβοιας να εκφράσει την στήριξή της σε όποιον υποψήφιο πιστεύει ότι μπορεί να τους εκπροσωπήσει καλύτερα .
Πολλώ δε μάλλον όταν ο συγκεκριμένος υποψήφιος είναι ο εκλεγμένος πρόεδρος του ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ που έχει αποδείξει έμπρακτα το ενδιαφέρον του, και δρά συλλογικά για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Νοσοκομειακών ιατρών της Εύβοιας.
 
Η απόφαση αυτή ελήφθη μετά από σχετική συζήτηση με συναδέλφους και επικυρώθηκε με ανάλογη απόφαση του ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ.(http://einnev.blogspot.gr/2014/01/16-2014.html)

Η κα Γυφτονικολού εκφράζει προσωπικές της απόψεις οι οποίες με θίγουν κατάφωρα ως άνθρωπο, ως επιστήμονα και ως προσωπικότητα. Η επίθεση που εξαπολύει δημόσια κατά του προσώπου μου, μέσω του σχετικού δημοσιεύματος είναι καθ΄όλα παράνομη ,προσβλητική ,δόλια και προσχηματική και ως εκ τούτου επιφυλάσσομαι να ενεργήσω καθετί νόμιμο ενώπιον κάθε αρμόδιας αρχής και δικαστηρίου για την διαφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματός μου.-

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΠΡΌΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου