ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ-ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



Συνάδελφοι,συναδέλφισσες,

Κυκλοφορεί από 2 συναδέλφισσες ,στο Νοσοκομείο μία λίστα με ονόματα συναδέλφων του Νοσοκομείου μας ,που έχουν πραγματοποιήσει πρόσθετες εφημερίες 2 μηνών το 2013 και τους ζητείται να υπογράψουν, αποδεχόμενοι ταυτόχρονα την λογιστική περικοπή των δεδουλευμένων εφημεριών.
Η ΕΙΝΝΕΥΒ καταγγέλλει την ενέργεια αυτή σαν απαράδεκτη και αντισυναδελφική , γιατί παρακάμπτει την ήδη δρομολογημένη διαδικασία που έχει ξεκινήσει η Ένωσή μας , από τα ΚΥ Ιστιαίας και Μαντουδίου , με την συλλογή της συγκατάθεσης ή όχι των συναδέλφων που υπηρετούν εκεί, και η οποία θα καταλήξει με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης που θα γίνει σε μερικές μέρες με την επίσημη λίστα που μας έχει δοθεί από το γραφείο μισθοδοσίας.
Υπενθυμίζουμε ότι πάγια θέση της Ένωσής μας είναι η διεκδίκηση μέχρις ακεραίου ποσού όλων των δεδουλευμένων εφημεριών ,είτε με δυναμικές κινητοποιήσεις είτε δικαστικά, και όχι η συγκατάθεση σε περικοπές και μάλιστα ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΩΝ.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων δεν θα υπογράψει τις λίστες και θα δώσει την συγκατάθεσή της για διεκδίκηση των δεδουλευμένων εφημεριών.
Θα επανέλθουμε στο θέμα με νέα ανακοίνωση.

Για την ΕΙΝΝΕΥΒ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου