ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΙΑΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ Η 5η ΔΥΠΕ






Συνάδελφοι,συναδέλφισσες,

Η 5η ΔΥΠΕ ανακοίνωσε μετακινήσεις 3 Ιατρών μέλη της ΕΙΝΝΕΥΒ από το ΚΥ Ψαχνών προς το ΚΥ Μαντουδίου και το Περιφ/κό ΙατρείοΣκύρου.
Με δεδομένο ότι η πάγια θέση της ΕΙΝΝΕΥΒ είναι ότι οι μετακινήσεις Ιατρών αποτελούν εμβαλωματικές λύσεις και δεν λύνουν αλλά πολλαπλασιάζουν το πρόβλημα της μεγάλης έλλειψης προσωπικού καταγγέλλουμε την αντι-ιατρική αυτή ενέργεια που τελικά πλήττει τον ίδιο τον Ευβοιώτικο Λαό.
Επισημαίνουμε ότι η μετακίνηση των Ιατρών από ένα ΚΥ σε άλλο δημιουργεί αλυσιδωτά προβλήματα γιατί οι μετακινήσεις έστω και για εφημερίες μόνο λόγω της προβληματικής μετακίνησης στο Νομό μας ( ορεινό ανάγλυφο, δυσχερείς καιρικές συνθήκες) προκαλούν δυσλειτουργίες και προβλήματα στην ολοκληρωμένη παροχή ιατρικών υπηρεσιών τόσο στο ΚΥ αναφοράς όσο και στο προς μετακίνηση.
Καλούμε τους τοπικούς φορείς και τους πολίτες να σταθούν στο πλάϊ των συναδέλφων για να μην υλοποιηθεί η απόφαση αυτή της 5ης ΔΥΠΕ.
Επίσης καλούμε τον Δυπεάρχη κο Μακρή να αναστείλει τις ανωτέρω μετακινήσεις αυτές διότι πλήττουν την ομαλή λειτουργία τόσο του ΚΥ Ψαχνών όσο και των περιφερειακών Ιατρείων που υπηρετούν οι συνάδελφοι.
Η ΕΙΝΝΕΥΒ τόσο θεσμικά όσο και νομικά θα εξαντλήσει όλο το οπλοστάσιο που έχει στην διάθεσή της και καλεί τους κατοίκους της Ν. Αρτάκης και των Ψαχνών να είναι σε επαγρύπνηση.

Για την ΕΙΝΝΕΥΒ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου