ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ


Αγαπητέ συνάδελφε,
Είναι πραγματικά λυπηρό, το γεγονός ότι δεν συνειδητοποιείτε την τραγική κατάσταση στην οποία πανθομολογουμένως έχει περιπέσει ο Ιατρικός Σύλλογος Εύβοιας .
Ένας σύλλογος που έσφυζε από ζωή και από δραστηριότητα , πνέει τα λοίσθια εν μέσω κρίσιμων καιρών και ολομέτωπης βάρβαρης επίθεσης των συντηρητικών και μνημονιακών επιλογών των κυβερνήσεων ΝΔ–ΠΑΣΟΚ αλλά και της κεντρικής κατεύθυνσης που είναι η πολιτική της ΕΕ.
ΑΛΗΘΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ
-Είναι άραγε ψέμματα ή αλήθεια ότι ο ΠΙΣ του Βλασταράκου σε αγαστή συνεργασία με τον ΙΣΑ του Πατούλη, έβαλε πλάτες για να περάσουν όλα τα μνημονικά μέτρα που τσεκούρεψαν μισθούς και απολαβές, έκλεισαν Νοσοκομεία , κατέστρεψαν την Πρωτοβάθμια, σε αγαστή συνεργασία με τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και δεν είχαν την ευθιξία να κάνουν ούτε το ΕΛΑΧΙΣΤΟ ……..ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ.
-Είναι αλήθεια ή ψέμματα ότι η συγκυβέρνηση έχει μετατοπίσει ,με την αύξηση των συμμετοχών των ασθενών σε φάρμακα και εξετάσεις ,το κόστος της περίθαλψης στους πολίτες και αντί οι Ιατρικού Σύλλογοι να καταγγείλουν με βδελυγμία το γεγονός …………ΤΗΡΟΎΝ ΚΑΙ ΤΉΡΗΣΑΝ ΣΙΓΗΝ ΙΧΘΥΟΣ ή στην καλύτερη των περιπτώσεων τράβηξαν και μία έγγραφη διαμαρτυρία για τα μάτια του κόσμου…….για ξεκάρφωμα , αντί να σταθούν σθεναρά στο πλάι των λαϊκών στρωμάτων και των πρωτοβουλιών αλληλεγγύης.
Για τα παραπάνω έχετε και εσείς μερίδιο ευθύνης κύριοι του απερχόμενου Προεδρείου!!!
Και για να περνάμε στον ΙΣΕΥΒ ……..
-Είναι αλήθεια ή ψέμματα ότι η πληροφόρηση των συναδέλφων από τον ΙΣΕΥΒ για το ΤΣΑΥ έχει εκλείψει εδώ και χρόνια , και ουσιαστικά είναι ανύπαρκτη!!!
-Είναι αλήθεια ή ψέμματα ότι σας έχουν ζητήσει συνάδελφοι πληροφόρηση για τους ισολογισμούς του ΙΣΕΥΒ και ακόμη περιμένουν απάντηση;
-Είναι αλήθεια ή ψέμματα ότι έχετε υπονομεύσει τα ίδια σας τα λεγόμενα στην μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση των Ιατρών του πρώην ΙΚΑ όταν πουλήσατε τον αγώνα και ενώ απεργούσατε δήθεν στο ΙΚΑ το απόγευμα σπεύδατε στο ιδιωτικό Ιατρείο για να καλύψετε την …………..χασούρα!!!
-Είναι αλήθεια ή ψέμματα ότι στην διάρκεια του τωρινού προεκλογικού αγώνα υποδείκνυε υποψήφιος στους συναδέλφους, και μάλιστα σε Νοσοκομειακούς ιατρούς ,ποιους να ψηφίσουν και ποιους όχι; Αλήθεια γιατί τόση πρεμούρα;
-Είναι αλήθεια ή ψέμματα ότι το να αναλώνεστε σε προσωπικές εναντίον μου επιθέσεις τόσο θεσμικά όσο και εξωθεσμικά είναι πέρα για πέρα αντισυναδελφικό, διασπαστικό αλλά και ανάρμοστο διότι τόσο ως πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ όσο και σαν απλό μέλος του ΙΣΕΥΒ ουδέποτε σας πολέμησα με ανάρμοστο τρόπο. Και εν πάσει περιπτώσει η κριτική που σας απευθύνω, όποτε σας απευθύνω , είναι μέσα στα πλαίσια της συναδελφικής δεοντολογίας που ομολογουμένως έχετε ποδοπατήσει.
Τέλος σας καλώ σε μία εφ΄όλης της ύλης ανοικτή δημόσια συζήτηση παρουσία των ΜΜΕ το μεσημέρι της Παρασκευής και ώρα 12.00 είτε στα Γραφεία του ΙΣΕΥΒ είτε στα γραφεία της ΕΙΝΝΕΥΒ.

Με συναδελφική εκτίμηση,
ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου