ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΧΑΛΚΙΔΑΣ





ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΕΙΝΝΕΥΒ συνεπής στον αγώνα για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων των Ιατρών των Δημοσίων δομών της Υγείας στην Εύβοια , ανακοινώνει ότι τον τελευταίο καιρό επιχειρείται ,από ύποπτους εξωνοσοκομειακούς αλλά και ενδονοσοκομειακούς κύκλους, η σπίλωση του κύρους των λειτουργών της Υγείας του Νοσοκομείου της Χαλκίδας .

Η μεθόδευση αυτή και η συνέργεια που επιχειρείται από συγκεκριμένους πολιτικούς κύκλους της Εύβοιας , μας αφήνει παγερά αδιάφορους γιατί και έμπειροι είμαστε από τέτοιου είδους σπέκουλες ,και γνωρίζουμε ότι όποιοι κάνουν πολιτική πάνω σε ευαίσθητα θέματα της Υγείας , παραπληροφορώντας και μεθοδεύοντας φήμες , έχουν ένα και μόνο αποτέλεσμα, ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

Όχι μόνο δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στον πολίτη αλλά και κλονίζουν με την παραπληροφόρηση που κάνουν την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας ως προς την παροχή υπηρεσιών Υγείας από τις δημόσιες δομές ,προς χαράν των μεγαλοεπιχειρηματικών συμφερόντων που ανυπομονούν για να κατασπαράξουν ότι έχει μείνει από την Δημόσια Υγεία.

Οι Ευβοιώτες αλλά και ο ευρύτερος γειτονικός πληθυσμός γνωρίζει πολύ καλά ποίοι είναι και τι έχουν προσφέρει οι Ιατροί του Νοσοκομείου Χαλκίδας ανά τις δεκαετίες καθώς και τις υπηρεσίες που προσφέρουν από τις ιδρύσεως του νοσοκομείου μέχρι σήμερα.

Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας  σε επαγρύπνηση, για να δώσουν όταν και όποτε χρειαστεί την κατάλληλη απάντηση στις Κασσάνδρες της λασπολογίας και της σπέκουλας..........αγνοώντας και τιμωρώντας τους όπως εκείνοι ξέρουν καλύτερα.

Για την ΕΙΝΝΕΥΒ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου