ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΓΙΑ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ Γ.Ν.ΧΑΛΚΙΔΑΣ



Η ΕΙΝΝΕΥΒ επισημαίνει την μεγάλη έλλειψη Ιατρικού προσωπικού στο Γ.Ν.Χαλκίδας , αφού στο τέλος πλέον του 2014 δεν έχει αλλάξει σχεδόν τίποτα από πλευράς πλήρωσης κενών οργανικών θέσεων στα τμήματα που πάσχουν από υποστελέχωση.
Ενδεικτικά αναφέρουμε και εν όψει ελεύσεως των Χριστουγέννων , ότι το Παιδιατρικό τμήμα για τον μήνα Δεκέμβριο θα έχει 12 ημέρες αδυναμία εφημέρευσης, ενώ το Ορθοπαιδικό τμήμα καλείται να  καλύψει όλο τον μήνα στα όρια των ανθρωπίνων δυνατοτήτων με 8 ενεργείς εφημερίες ανά ειδικευμένο Ιατρό, λόγω αποχώρησης του επικουρικού ιατρού. 
Ηδη από την Χειρουργική κλινική έχει συνταξιοδοτηθεί και αποχωρήσει ένας συνάδελφος και σύντομα θα συνταξιοδοτηθεί άλλος ένας με αποτέλεσμα την αδυναμία πλέον της άκρως επισφαλούς καθημερινής εφημέρευσης. 
Καλούμε την 5η ΔΥΠΕ να επισπεύσει τον άμεσο διορισμό επικουρικών Ιατρών με διαδικασίες κατεπείγοντος, και να εισηγηθεί στο Υπ.Υγείας να προκηρύξει όλες τις κενές οργανικές θέσεις του Νοσοκομείου Χαλκίδας εντός του 2015.Σε αντίθετη περίπτωση η καθημερινή εφημέρευση του Γ.Ν.Χαλκίδας καθίσταται ανθρωπίνως αδύνατη.

Για την ΕΙΝΝΕΥΒ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ
ΜΕΛΟΣ ΔΣ Γ.Ν.ΧΑΛΚΙΔΑΣ 
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου