ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΚΑΛΕΣΜΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ του ΠΡΟΕΔΡΟΥ της ΕΙΝΝΕΥΒ



Αγαπητοί συνάδελφοι ,συναδέλφισσσες,

Η σύγκληση σε σώμα του νέου ΔΣ θα γίνει την Παρασκευή 07.11.2014. και ώρα 20.30 στα γραφεία του Συλλόγου μας.
Σας καλώ όλους να δώσετε το παρόν και συνάμα να δείξετε το ενδιαφέρον σας για τις αρχαιρεσίες για το νέο Προεδρείο του ΙΣΕΥΒ έτσι ώστε να δρομολογηθούν οι απαραίτητες εξελίξεις που θα μας οδηγήσουν όχι απλώς σε ένα νέο προεδρείο αλλά σε μία νέα εποχή σταθμό για τον Ιατρικό μας Σύλλογο.
Ακόμη η μαζική σας παρουσία θα διασφαλίσει τον σεβασμό από όλους του μηνύματος ανασυγκρότησης του ΙΣΕΥΒ που εκφράστηκε μέσω της σταυροδοτικής προτίμησης των συναδέλφων στις πρόσφατες εκλογικές διαδικασίες ,έτσι ώστε να εκφραστεί αντίστοιχα και η εκπροσώπηση στο προεδρείο του ΙΣΕΥΒ.
Σήμερα έχουμε την πείρα και την γνώση από τα πεπραγμένα της προηγούμενης προεδρίας και μπορούμε να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.
Σας καλώ λοιπόν να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για:
-Την Ανασυγκρότηση του Ιατρικού Συλλόγου Εύβοιας.
-Να βάλουμε τέλος στην απαξίωση και τον εκφυλισμό που ταλανίζει τον ΙΣΕΥΒ.
-Να διεκδικήσουμε μαζί με τον Ιατρικό μας Σύλλογο και πλάι στον Ευβοϊκό λαό, ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ χωρίς αποκλεισμούς και χαράτσια.
-Να διεκδικήσουμε Συλλογικές Συμβάσεις τόσο για τους Ιατρούς όσο και για όλους τους Υγειονομικούς.
-Να απαιτήσουμε να μην γίνει η Υγεία πεδίο δράσης των μεγαλοεπιχειρηματιών της Υγείας για να πάρει ανάσα ο αυτοαπασχολούμενος Ιατρός με νέες συμβάσεις με τον ΕΟΠΥΥ για όλους τους Ιατρούς χωρίς εξαιρέσεις και ρουσφετολογικές παρεμβάσεις με αξιοπρεπείς και σύγχρονες αμοιβές .
-Να στελεχωθεί άμεσα η Πρωτοβάθμια δημόσια βαθμίδα Υγείας και τα Νοσοκομεία με Ιατρούς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης με μόνιμη σταθερή απασχόληση.
-Να κριθούν άμεσα όλοι οι ιατροί του ΠΕΔΥ, να τους δοθούν βαθμοί ΕΣΥ βάσει της προϋπηρεσίας τους και να σταματήσει το φαινόμενο των διαφορετικών σχέσεων εργασίας στο Δημόσιο Σύστημα Υγείας.
-Εφημερίες μέχρι 4 το μήνα για τους Νοσοκομειακούς ιατρούς και μισθολόγιο που να ξεκινά από 1400 ευρώ από τις κατώτερες βαθμίδες.
-Να χρηματοδοτηθούν επαρκώς από το προϋπολογισμό όλες οι Δημόσιες δομές Υγείας  και να μην απαξιωθεί καμία περιφερειακή δομή Υγείας στην Εύβοια.
-Για την Εύβοια απαιτούμε σύντομη αποπεράτωση του νέου Νοσοκομείου, καθώς και αναβάθμιση ΟΛΩΝ των ΚΥ και Νοσοκομείων του Νομού μας, με επαρκή χρηματοδότηση.
-Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους συνδικαλιστικούς φορείς των Υγειονομικών στην Εύβοια, την ΕΙΝΝΕΥΒ , τους συλλόγους εργαζομένων των Νοσοκομείων Χαλκίδας,Κύμης, Καρύστου και του ΕΚΑΒ, για να μπορέσουμε μέσα από οργανωμένη και στοχευμένη δράση να διεκδικήσουμε σύγχρονες παροχές Υγείας για τους πολίτες της Εύβοιας με δαπάνη του προϋπολογισμού και όχι με νέα χαράτσια και εισφορές.

Με συναδελφική εκτίμηση,

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ
ΜΕΛΟΣ ΔΣ ΙΣΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου