ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ





Συνάδελφοι-συναδέλφισσες,

Εν μέσω εορταστικών ημερών , έγιναν εις βάρος δύο εφημερευόντων Ιατρών του Νοσοκομείου μας αναίτιες σωματικές και υβριστικές επιθέσεις σε διάστημα ολίγων ημερών. Έχει λάβει γνώση η νομική μας υπηρεσία και θα δοθεί η απάντηση αυστηρότατη από πλευράς δικαιοσύνης καθ 'ότι η ΕΙΝΝΕΥΒ πλέον μπορεί και πρέπει να προστατεύει με όλους τους δυνατούς τρόπους τα μέλη της σε ανάλογες περπτώσεις. 
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν θα δεχτούμε σε καμία περίπτωση να ευτελίζεται το λειτούργημα που επιτελούμε στον χώρο δουλειάς και καλούμε όλους τους συναδέλφους να αναφέρουν αμέσως στα όργανα της ΕΙΝΝΕΥΒ παρόμοια περιστατικά ούτως ώστε οι ένοχοι να οδηγούνται άμεσα στην δικαιοσύνη με την αυτόφορη διαδικασία.
 Επίσης για άλλη μία φορά διαπιστώνουμε την έλλειψη και την ανεπαρκή φύλαξη του χώρου από πλευράς SECURITY, και ενημερώνουμε τον εργολάβο ότι σε περίπτωση που διαπιστώσουμε οτι υπάρχουν ευθύνες θα στραφούμε και αρμοδίως κατά της εν λόγω εταιρείας που εχει επωμισθεί την φύλαξη του χώρου του Νοσοκομείου αλλα και κατά παντός υπευθύνου. 

 ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΝΟΣ/ΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου