ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μία εβδομάδα πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 25ης Ιανουαρίου η ΕΙΝΝΕΥΒ ενημερώνει την Ιατρική κοινότητα και τους πολίτες της Εύβοιας. 

Στα πλαίσια των προεκλογικών τους δραστηριοτήτων κόμματα και υποψήφιοι βουλευτές έχουν περιοδεύσει τον χώρο του Νοσοκομείου και εχουν συναντηθεί με την ηγεσία της ΕΙΝΝΕΥΒ. Μέχρις στιγμής έχουν γίνει συναντήσεις με τους εξής:

 1) κλιμάκιο υποψηφίων του ΚΚΕ ,με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο μέλος του ΠΓ της ΚΕ ,και περιφερειακό σύμβουλο. 

2) Κλιμάκιο υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ.

 3) Ο υποψ.βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ (Βενιζέλος) Αν.Σεπετής. 

4) Ο υποψ. βουλευτής με την ΝΔ ,Σίμος Κεδίκογλου. 

 Η ΕΙΝΝΕΥΒ ενημέρωσε όλους τους υποψηφίους και τους εκπροσώπους των κομμάτων για τα φλέγοντα και οξύτατα προβλήματα τόσο της Δημόσιας Υγείας στην Εύβοια και ιδιαίτερα την απαξίωση και επισφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου Χαλκίδας,απότοκο της εξεσημασμένης υποστελέχωσης σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και της υποχρηματοδότησης λόγω των οριζόντιων περικοπών στην Υγεία. 

Ελπίζουμε οι επιτακτικές εκκλήσεις μας προς τους πολιτικούς ταγούς της Εύβοιας να βρουν ευήκοα ώτα και να μην ριχτούν ως συνήθως στις προεκλογικές καλένδες. Αναμένουμε βέβαια και την παρουσία περισσοτέρων υποψηφίων και ελπίζουμε ότι οι Ιατροί υποψήφιοι βουλευτές Ευβοίας να μην λάμψουν δια της απουσίας τους. 

Ίδωμεν..... 


ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ 

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου