ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τρίτη 31 Μαρτίου 2015

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ της 31.03.2015

Σήμερα συνεκλήθη το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ και αποφάσισε τα εξής:

-Επειδή παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα της αποπληρωμής των δεδουλευμένων εφημεριών των συναδέλφων από το Δεκέμβριο του 2014, αποφασίζουμε την έναρξη κινητοποιήσεων μετά τις 15.04.2015 μετά από σχετική απόφαση της Γεν.Συνέλευσης των Νοσοκομεικών ιατρών της  Εύβοιας.

-Καταγγέλλουμε την αιφνιδιαστική απόφαση της 5ης ΥΠΕ και εκδίδουμε το παρακάτω ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με μία άκρως αιφνιδιαστική της απόφαση η απερχόμενη ηγεσία της 5ης ΥΠΕ μετακινεί 2 συναδέλφους για εφημερίες από το ΚΥ Ψαχνών στο Νοσοκομείο της Θήβας και μάλιστα εν μέσω εορτών του Πάσχα.
Επισημαίνουμε ότι ανάλογο θέμα με μετακινήσεις Ιατρών από το ίδιο ΚΥ είχε προκύψει για τις ανάγκες του ΚΥ Λιδωρικίου, και υπήρξε αναστολή της απόφασης αλλά ταυτόχρονα και διαβεβαίωση από τον Υπεάρχη ότι πριν ληφθούν τέτοιες αποφάσεις θα πρέπει να υπάρχει πρώτον, η συγκατάθεση τόσο των ιδίων των συναδέλφων , όσο και του ΚΥ στο οποίο οργανικά ανήκουν.
Στην προκείμενη περίπτωση ούτε το ένα αλλά ούτε το άλλο ισχύει.
Η ΕΙΝΝΕΥΒ επικοινώνησε με τον Διοικητή των διασυνδεδεμένων Νοσοκομείων Θήβας-Λιβαδειάς κο Ρουσόπουλο και διαμαρτυρήθηκε έντονα για την αυθαίρετη αυτή πράξη της 5η ΥΠΕ. Ο κος Ρουσόπουλος μας δήλωσε ότι είχε άγνοια του θέματος και ότι θα ενημέρωνε τον υποδιοικητή του Νοσοκομείου της Θήβας.
Η ΕΙΝΝΕΥΒ δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν θα ανεχτεί την τακτική των αυθαίρετων μετακινήσεων εις βάρος της λειτουργίας των Δημόσιων δομών Υγείας της Εύβοιας και ότι θα προβεί σε όλες εκείνες τις απαραίτητες ενέργειες ,πολιτικές ,συνδικαλιστικές και νομικές έτσι ώστε να αποτραπεί η νέα αυτή προσπάθεια αποδυνάμωσης της λειτουργίας των ΚΥ της Εύβοιας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                         Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ                             ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου