ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ




Σήμερα στο χώρο του Νοσοκομείου περιόδευσε ο βουλευτής Ευβοίας του ΣΥΡΙΖΑ κος Αποστόλου. Στην συνάντηση που είχαμε με τον βουλευτή αναλύσαμε εκτενώς τα ζητήματα και τα θέματα που απασχολούν τους Νοσοκομειακούς Ιατρούς της Εύβοιας αλλά και γενικά την Δημόσια Υγεία και της δομές της στο νησί μας. 

Επιδόσαμε από μεριά μας τα 4 υπομνήματα που δείχνουν και αποτυπώνουν όλο το φάσμα των προβλημάτων και των θεμάτων που απασχολούν την Δημόσια Υγεία στην Εύβοια και επισημάναμε ότι προτείνουμε και τις ανάλογες λύσεις, μέσα στα υπομνήματα αυτά. Εκφράσαμε την δυσαρέσκειά μας που ο χώρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν ασχολήθηκε πιό νωρίς με την υπόθεσή μας και ζητήσαμε την υποστήριξη του μετώπου για την Δωρεάν Δημόσια Υγεία για όλους. Από την μεριά του ο βουλευτής έδειξε ότι κατανοεί πλήρως τις θέσεις μας ταυτιζόμενος με την θεώρηση για την Δωρεάν Δημόσια Υγεία για όλους.

Επίσης δεσμεύτηκε να αναδείξει όλα τα προβλήματα που του θέσαμε.Υποσχέθηκε πως από τούδε η συνεργασία με την ΕΙΝΝΕΥΒ θα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή όσον αφορά τα θέματα της Δημόσιας Υγείας και θα ενταθεί η πίεση προς την ηγεσία του Υπ.Υγείας για την ικανοποίηση βασικών μας αιτημάτων,όπως προσλήψεις μονίμου ιατρονοσηλευτικού προσωπικού, αύξηση της χρηματοδότησης , και σύντομη αποπεράτωση του νέου Νοσοκομείου Χαλκίδας.- 

Για την ΕΙΝΝΕΥΒ 

ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

 ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου