ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ ΕΙΝΝΕΥΒ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ







Το ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ μετά από εκτεταμένη διαλογική συζήτηση αποφάσισε ΣΗΜΕΡΑ 09.07.2014 τα εξής:



Καταγγέλλει στον Ευβοϊκό Λαό την εχθρική προς τους Νοσοκομειακούς Ιατρούς και τους εργαζομένους του Γ.Ν.Χαλκίδας , συμπεριφορά του κου Μαρκόπουλου που με πρόσφατη δημόσια τοποθέτησή του διαβάλλει και διασύρει συλλήβδην «ορισμένους» όπως ισχυρίζεται Ιατρούς και εργαζομένους του Νοσοκομείου μας.



Του ανταπαντάμε ότι αυτοί που ευθύνονται για τις περικοπές στους μισθούς μας , τα χαράτσια και τις περικοπές στην Υγεία, δεν μπορούν να υποδύονται και τους τιμητές της νομιμότητας. Δεν είναι δυνατόν , αυτοί που ευθύνονται για τα παραπάνω να κατηγορούν τους Νοσοκομειακούς ιατρούς για παρανομίες και παρατυπίες ,ενώ σιωπούν για το ότι περνούν μέχρι και έτη για να αποπληρωθούν δεδουλευμένες εφημερίες μας.. Υπενθυμίζουμε ότι η συγκυβέρνηση που στηρίζει ο εν λόγω κύριος μας χρωστά ακόμη δεδουλευμένες  εφημερίες του 2012.



Αντί να ισχυρίζεται λοιπόν ασύστολα ψεύδη για την εύρυθμη και ομαλή λειτουργία του Νοσοκομείου ,καλό θα είναι να φροντίσει για την ομαλή λειτουργία του, όπως οι εργαζόμενοι ,σε συνεργασία με την Διοίκηση προσπαθούν ,εν μέσω τεράστιων δυσκολιών .Αντ΄αυτού όμως φροντίζει να ενσπείρει τον κοινωνικό αυτοματισμό,τον διχασμό, την αμφισβήτηση και την διχόνοια μεταξύ Ιατρών και λοιπών εργαζομένων.



Του ανταπαντάμε ότι είναι βαθιά νυχτωμένος , η ενότητα στην βάση ΟΛΩΝ των εργαζομένων του Νοσοκομείου είναι δεδομένη και αυτό αποδεικνύεται πχ.από την κοινή στάση όλων μας στο φλέγον θέμα της αξιολόγησης.



Τα κόμματα που αναφέρει ο κος Μαρκόπουλος ,δεν θα σιωπήσουν ,τουλάχιστον όχι όλα ,όπως ισχυρίζεται και θα λάβει αρμοδίως τις απαντήσεις του. Η ΕΙΝΝΕΥΒ δηλώνει ότι θα συνεχίσει την πορεία της στο πλάϊ του Ευβοϊκού Λαού διεκδικώντας ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ  υπερασπιζόμενη τα δίκαια συμφέροντα των Νοσοκομειακών Ιατρών και των εργαζομένων στις δημόσιες δομές Υγείας.



ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ                                            ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΝΕΥΒ                                                          ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου