ΣΥΝΘΕΣΗ ΔΣ ΕΙΝΝΕΥΒ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΜΠΟΥΓΑ

ΤΑΜΙΑΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΛΑΠΟΔΑΣ

ΜΕΛΟΣ: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΑΥΡΗΣ


ΤΡΙΜΕΛΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Ν. ΧΑΛΚΙΔΑΣ

ΓΙΩΤΑ ΒΕΡΓΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΣΙΑΜΑΝΔΟΥΡΑΣ

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΕΣ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΠΕΔΥ
Η ΕΙΝΝΕΥΒ διαπιστώνει τον αντιδεοντολογικό και κατάπτυστο διαχωρισμό των Ιατρών που ανήκουν στην Πρωτοβάθμια ΦΥ και ειδικά στο ΠΕΔΥ, σε ιατρούς Β΄κατηγορίας σε σχέση με τους Ιατρούς της Β΄βάθμιας ΦΥ και του ΕΣΥ.
Είναι απαράδεκτο να διαχωρίζονται και να καθυστερούν οι εφημεριακές απολαβές των ιατρών των ΚΥ και των Ιατρών των Π.Ι. την στιγμή που ανήκουν στις δημόσιες δομές Υγείας, λόγω γραφειοκρατικών καθυστερήσεων των παλαιών διοικήσεων των ΥΠΕ αλλά και ολιγωρίας των νέων διοικήσεων σε συνάρτηση με την αδράνεια του Υπ .Υγείας.
Οι Νοσοκομειακοί Ιατροί απαιτούν την τάχυστη ρύθμιση των γραφειοκρατικών κωλυμάτων στην πληρωμή των εφημεριών των Ιατρών των ΚΥ και των αγροτικών,με τροπολογία από την ηγεσία του Υπ.Υγείας και επιστροφή των οικονομικών και διαχειριστικών λειτουργιών των ΚΥ στα όμορρα νοσοκομεία όπως ήταν πριν την θέσπιση του ΠΕΔΥ.
Καλούμε την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας να ρυθμίσει άμεσα την εκκρεμότητα και να αποπληρώσει τις δεδουλευμένες εφημερίες των συναδέλφων.Για την ΕΙΝΝΕΥΒ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ-ΠΑΡΙΣ ΣΩΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου